Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

ΣΤΗΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟΥ 2009...ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ...

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ;;;
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΟΡΆΣΙΜΗ...ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...

Δάσκαλος δημοτικού σχολείου του Ευόσμου Θεσσαλονίκης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο δικαστήριο,
με την κατηγορία ότι χτύπησε μαθητή.

Η δίκη αναβλήθηκε χθες το μεσημέρι για τη Δευτέρα, ενώ και η Περιφέρεια Εκπαίδευσης ερευνά την υπόθεση.

Οπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Ο δάσκαλος φέρεται ότι χτύπησε το κεφάλι τού μαθητή στο θρανίο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Υστερα από καταγγελία της μητέρας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ο εκπαιδευτικός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε χθες ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα τού μαθητή δήλωσε στις διωκτικές αρχές ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δασκάλου, αλλά ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες, καθώς οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες είναι αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και όχι ύστερα από μήνυση.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην Περιφέρεια Εκπαίδευσης, που φαίνεται ότι μέχρι χθες δεν το γνώριζε. Οταν το πληροφορήθηκε, μετά τη σύλληψη του δασκάλου, ζήτησε αναφορά από το διευθυντή του σχολείου.

ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2009

3 σχόλια:

anasthod είπε...

φαντάσου τι θα έκανε το μαλακισμένο για να κάνει τον δάσκαλο έξω φρενών. Πολλά από αυτά διαβάζουν το nothing days του Χυλού και παριστάνουν τα αναρχικά. Στα σπίτια τους τα απροσάρμοστα, να τα μεγαλώσουν και να τα εκπαιδεύσουν οι γονείς τους.

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που η μητέρα του παιδιού δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη του δασκάλου αυτού. Ο άνθρωπος είναι φανερά ακατάλληλος γιά τη δουλειά που διάλεξε. Σε κάτι σαδιστικά ανθρωποειδή σαν κι αυτόν, που βγάζουν όλα τα ψυχονευρωτικά τους προβλήματα σε παιδάκια δημοτικού, πρέπει να απαγορεύεται και να πλησιάζουν σχολικές τάξεις.

Ανώνυμος είπε...

φαντασου τι κολοσυστημα εκπαιδευτικο εχουμε . Αντι οι δασκαλοι να καταλαβουν οτι το παιδι εχει ψυχολογικα προβληματα και να το βοηθησουν , το σαπισαν στο ξυλο.
οταν ενα παιδι ειναι παρμενο η και εκνευρισμένο σε ενα σχολειο τοτε ενοχλει τους δασκαλους .
Το χερι του δασκαλου οπλιστικε απο τους ανυπαρκους γονεις και το ανυπαρκο μεσαιωνικό συστημα εκπαιδευσης

..... τα Laptop στα σχολεια μας μαρανανε



#
φιλικα