Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 20ΧΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ!!!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ 2 ΑΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΕΥΠ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΒΑΡΌΤAΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ;;;;

Μέρες του 2002 θύμισε η μεταγωγή χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων των φερομένων ως «τρομοκρατών»...
της μετεφηβικής ηλικίας.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι οι τέσσερις νεαροί δεν προσήχθησαν με τα επιβλητικά αλεξίσφαιρα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής, αλλά με τα απλά συμβατικά λευκά Ι.Χ. της ΕΛ.ΑΣ., φρουρούμενοι βεβαίως από πάνοπλους κουκουλοφόρους αστυνομικούς.

Στο πλευρό των τεσσάρων ήταν οι εμβρόντητοι γονείς τους αλλά και πολλοί φίλοι, όλοι γυμνασιακής έως και φοιτητικής ηλικίας. Μετά την προσαγωγή τους στην εισαγγελέα Ράικου οδηγήθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Ενώπιον του ανακριτή, όπου παρουσιάστηκαν συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους, δεν είπαν το παραμικρό, όπως άλλωστε και στις λιτές απολογίες τους στην Αντιτρομοκρατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα απέδωσε την εμπλοκή της στην ολιγόμηνη ερωτική της σχέση με τον κάτοικο του σπιτιού του Χαλανδρίου. Απ' την πλευρά τους, οι άλλοι δύο φίλοι του αρνήθηκαν κάθε κατηγορία και μίλησαν για μεταξύ τους απλές φιλικές σχέσεις.

Πάντως ο εκ των κατηγορουμένων Εμμ. Γιόσπας, ο οποίος επίσης αρνείται κάθε συμμετοχή, είναι ο μοναδικός από τους 4 που στην απολογία του στην Ασφάλεια έχει υποστηρίξει ότι διαφωνεί με τέτοιες πράξεις διότι, όπως λέει, «η επανάσταση, όταν γίνεται έτσι, δεν είναι αποτελεσματική».


ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=156645#156645

Ανώνυμος είπε...

Τους παρακολουθούσαν μήνες πριν..
Μετά την επίθεση στα Εξάρχεια της Σεχτας είχε γίνει και μια σχετική προσαγωγη..

http://www.anarchy.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=2

χμμμ ποίος να ήταν άραγε?? Μήπως ο αλβανούλης της παρέας? Ή ο αδερφός του?