Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2009

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 20ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΙ'ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» απολογούνται σήμερα Τρίτη. Εις βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου.

Η δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελέα Ελένη Ράικου εναντίον των «4» αφορά τα αδικήματα της:
Συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών, έκρηξης από κοινού από την οποία προκλήθηκε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές, διακεκριμένων φθορών, πραβάσεων του νόμου περί εκρηκτικών, περί κροτίδων και φωτοβολίδων και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.
Η κατηγορία της έκρηξης αφορά τις επιθέσεις στις οικίες του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη και της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λούκας Κατσέλη.

Εξεταζόμενοι προανακριτικά οι «4» φέρονται να έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Κατά τις πληροφορίες αυτές, ο Μάνος Γιόσπας φέρεται να έχει δηλώσει: «Είμαι κατά των ψευτοεπαναστατικών κινήσεων και των τυφλών χτυπημάτων που μπορεί να έχουν θύματα καθημερινούς απλούς και ανυποψίαστους ανθρώπους. Και αν ποτέ υπέπιπτε στην αντίληψή μου ότι αυτό συνέβαινε στην οικία του ξαδέλφου μου, θα έκοβα επικοινωνία μαζί του, δεν θα ρίσκαρα τη ζωή μου και θα του εξηγούσα ότι χρειάζεται επανάσταση, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο».

Επίσης, η Μυρτώ Παντέλογλου φέρεται να έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, αναφέροντας: «Μόνη σχέση μου είναι ο ερωτικός δεσμός με τον Γιόσπα, με τον οποίο έμενα στον πρώτο όροφο. Στο ισόγειο έμενε ο Χ.Χατζημιχελάκης, αλλά ποτέ δεν έχω πάει εκεί μόνη μου».
Ακόμη, ο Παναγιώτης Μασούρας φέρεται να έχει πει: «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Η σχέση μου με τον Χάρη (σ.σ. Χατζημιχελάκη) και τον Μάνο (σ.σ. Γιόσπα) είναι φιλική».

Τελος, ο Χάρης Χατζημιχελάκης φέρεται να έχει δηλώσει: «Αρνούμαι τις κατηγορίες και επιθυμώ να απολογηθώ ενώπιον του ανακριτή, αφού προηγουμένως λάβω γνώση των στοιχείων της δικογραφίας. Από τον Μάιο του 2009 άρχισα να χρησιμοποιώ το υπόγειο, όπου διαμένω μόνος μου και κανείς άλλος δεν έχει κλειδιά».
Ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι πέταξε στον κάδο απορριμμάτων σακούλα, με ύποπτα ευρήματα, λέγοντας: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν πέταξα σκουπίδια στις 18.15 της 21/9/2009 στον κάδο, διότι απουσίαζα, καθώς βρισκόμουν σε προπόνηση πολεμικής τέχνης».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η δικογραφία που αριθμεί περισσότερες από 400 σελίδες περιλαμβάνει τον κατάλογο με όλα τα χτυπήματα -περισσότερα από 150- που κατά καιρούς έχουν αποδοθεί στους Πυρήνες της Φωτιάς.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ;;;
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;;;
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
29-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ta kahmena ta "paidia"..

dhladh gia na vazeis autosxedious ekrhktikous mhxanismous prepei na eisai anw twn 30-40 kai na eisai ftwxompines?

ase mas re preza..