Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2009

ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ...ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ;;;

Για τις 6 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη του δασκάλου που κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητή της Δ' Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, την περασμένη Πέμπτη.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ζήτησε να προσκομιστεί η ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό και να να καταθέσει η καταγγέλλουσα μητέρα του μαθητή που σήμερα δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία.

Ο δάσκαλος φέρεται ότι χτύπησε το κεφάλι του μαθητή στο θρανίο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Ύστερα από καταγγελία της μητέρας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ο εκπαιδευτικός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Την περασμένη Παρασκευή ,ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του μαθητή δήλωσε στις διωκτικές αρχές ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του δασκάλου, αλλά ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες, καθώς οι επικίνδυνες σωματικές βλάβες είναι αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και όχι ύστερα από μήνυση.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ;;;
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νταξει ρε πρεζα, μην τρελαινεσαι.. τον τραβηξαν τον ανθρωπο, τον εκραξε ο περιγυρος λογικα, δε χρειαζεται να παει και σε δικη..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανώνυμος 11:37 μμ, έχει δίκιο. Αρκετά, έφαγε κράξιμο, έγινε ρεζίλι, ξεφτήλα στους δικούς του και γενικά στο κόσμο.
Ο άνθρωπος έχει τελειώσει, είναι στον πάτο του.
Δεν χρειάζεται να του συμβούν κι άλλα... φτάνουν αυτά.
ΠΡΕΖΑ εγώ νόμιζα πως θα είχες και μία έστω μικρή ευαισθησία απέναντι σε άτομα που κάνουν τέτοιες πράξεις,ότι πράξεις και αν είναι, να το βλέπεις και από την άλλη γωνία...αλλά εσύ μόνο την μία όψη κοιτάς και το μόνο που ζητάς είναι εκδίκηση κ' να "καταστραφεί" αυτός ο "εγκληματίας".
Θα μου πείς τώρα... "ας πρόσεχε τι έκανε και ότι μπορούσε να πάθει κάτι πιο σοβαρό το παιδάκι αυτό..." ναί έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά στο να λες "να τον κάνουν, να τον γδάρουν και και και..." δεν έχεις δίκιο....
Αυτά που έζησε και αυτός από την στιγμή που έκανε αυτή την πράξη, αρκούν νομίζω. Δεν χρειάζεται να καταστραφεί ολόκληρη η ζωή του, επειδή ίσως ικανοποιεί εσένα και άλλους που έχουν τέτοια αντίληψη.

Τα παιδία που πιάσανε στη λεγόμενη "γιάφκα", που το ξέρεις ότι δεν έχουν σχέση με όσο έγιναν στο διαμέρισμα? Μακάρι να μην έχουν, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.
Δηλαδή αν σκοτωνόταν κάποιος στο διαμέρισμα της κυρίας, μετά τι θα έλεγες?
Θα έλεγες τα ίδια όπως και για τον δάσκαλο που έκανε την μαλακία...? ή θα εξέφραζες την κατανοησή σου απέναντι στα παιδιά αυτά? Γιατί όπως φαίνεται αλλιώς αντιμετωπίζεις την "γιάφκα" κι αλλιώς τον "δάσκαλο".
Δεν κολλάω όμως σε αυτή την περίπτωση.
Δεν ξέρω πως θα τις πάρεις τις δικές μου απόψεις.
Και εγώ καταδικάζω και κατακρίνω αυτό που έκανε ο δάσκαλος, ξέρω ότι το παιδάκι υπέστει κάποιο ψυχολογικό τράυμα με αυτό που βίωσε. Κατανοητό.

Κάνε ότι νομίζεις ΠΡΕΖΑ,αλλά σκέψου λίγο και τον θήτη και όχι μόνο το θύμα.
Δεν λέω να τον βραβεύσουμε γι'αυτό που έκανε, να μην γίνει κάτι, αλλά ούτε και να τον καταστρέψουμε.
Και όσον αφορά την μητέρα... συγγνώμη τι πρόβλημα έχεις? ότι θέλει κάνει, μπορεί να σκέφτηκε πιο λογικά από σένα και να είπε ότι "αρκετά έπαθε, αρκετά έγινε ρεζίλι, ας τον αφήσω και να πάει στον αγύριστο από μόνος του".
Ούτως ή άλλως, έχει δίκη από εισαγγελέα επείδη το ορίζει αυτόματα ο νόμος με αυτό που έκανε.Ας πάει λοιπόν με την δικαιοσύνη στον αγύριστο, δεν χρειάζεται και η μητέρα να συμπράξει στο "σοφρωνισμό" του.

Αν είναι έτσι ΠΡΕΖΑ, ο κάθε ένας που κάνει κάτι, να τον αφήνουμε στον τόπο, να του καταστρέφουμε τη ζωή, επείδη κατά την γνώμη μας έτσι μας ικανοποιεί τότε τι να πεί άνθρωπος...
Δηλαδή αυτό είναι το σωστό? αυτός είναι ο σωστός χειρισμός? Να τον καταστρέψουμε όσο καλύτερα και με όποια μέσα μπορούμε?
Αν είναι αυτός, τότε τι άλλο να πω... έχουμε χάσει το παιχνίδι σε αυτή τη κοινωνία.

Soul

Ανώνυμος είπε...

9:41 (Συγγνώμη) Λάθος μου.

Και κάτι ακόμη...
Ίσως μερικοί να μην το έχουν καταλάβει σε αυτό το κόσμο.
Ότι και να κάνει ένας άνθρωπος, αξίζει μία έστω ευκαιρία και όχι αμέσως καταδίκη και καταστροφή.
Και δεν εννοώ αυτούς που κάνουν τα μεγαλοεγκλήματα, αλλά τους υπόλοιπους.

Soul

Ανώνυμος είπε...

ρε ξεφτίλες έπρεπε να ναι το δικό σας το παιδί να σας πω εγώ. Είναι συμπεριφορά εκπαιδευτικού αυτή; Αυτούς τους ανθρώπους πληρώνουμε να διδάσκουν τα παιδιά μας; Αν ήταν το δικό μου παιδί θα τον είχα βρει κ θα τον είχα σπάσει στο ξύλο κ θα σου λεγα εγώ αν θα ξανασήκωνε το χέρι του σε παιδιά μετά. Τις μαγκιές σε αυτούς που είναι της ηλικίας του.