Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2009

ΣΤΟ 7,9% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PALMOS ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙΆΛΛΑ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ;;;;

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...

Στις 7,9 μονάδες καταγράφεται από έρευνα της Palmos Analysis για λογαριασμό του «Αγγελιοφόρου» η διαφορά, στην πρόθεση ψήφου, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στην Α' Θεσσαλονίκης, με εκτίμηση ψήφου 39 για το ΠΑΣΟΚ και 32 για τη Ν.Δ.

Προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας ανέβαζε τη διαφορά αυτή στις 8,4 μονάδες. Η μείωση της ψαλίδας αποδίδεται, από την εταιρεία που έκανε την έρευνα, στην αύξηση της συσπείρωσης της Ν.Δ. από το 52% στο 63%. Η αντίστοιχη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ είναι στο 80%, σε σχέση με το 72% της προηγούμενης μέτρησης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου παίρνουν: Ν.Δ. 24,6%, ΠΑΣΟΚ 32,5%, ΚΚΕ 7,9%, ΣΥΡΙΖΑ 4,3%, ΛΑΟΣ 5,4%, Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 14,6%.

ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ...ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Αν το ΠΑΣΟΚ, θέλει πραγματικά να μην αμφισβητεί κανένας τον πατριωτισμό του, είναι υποχρεωμένο να απαντήσει, επιτέλους, καθαρά και ξάστερα στα πολλαπλά, αναπάντητα εδώ και πολύ καιρό, ερωτήματα, παρόλες τις πιεστικές ΑΠΟΡΙΕΣ, από όλες τις πλευρές της κοινωνίας μας:



1.-Ο αγωγός Σάουθστρημ, είναι ένας από τους στρατηγικότερους στον κόσμο. Παρακάμπτει και την Ουκρανία και την Τουρκία, επιτρέποντας τον απευθείας εφοδιασμό της Ευρώπης με ρωσικό αέριο.

Και φυσικά παρακάμπτει και τον υπόγειο αμερικανικό πόλεμο, δια του «τηλεχειρισμού» της Νέας Ευρώπης…

Εκτός του Σάουθστρημ, μπήκε στα σκαριά και ένα πρόγραμμα εξοπλιστικής συνεργασίας.
‘Όταν έμαθαν τα νέα, στην Ουάσιγκτον χτύπησε συναγερμός σε Πεντάγωνο, Στέητ Ντηπάρτμεντ, CIA και NSC. Ο αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τσαρλς Ρις ήταν ο πρώτος που την πλήρωσε: Μετατέθηκε δυσμενώς στη Βαγδάτη, σε θέση αναντίστοιχη με τον βαθμό του.. Στη συνέχεια άρχισε η κάθε είδους και μορφής επίθεση εναντίον των προσώπων-φορέων και οπαδών της ελληνορωσικής προσέγγισης. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (Σόρος, Μπρεζίνσκι κλπ.) χαρακτήρισαν την Ελλάδα και τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο «Δούρειους ‘Ιππους» της Ρωσίας. Την ίδια ώρα ο Πούτιν παρασημοφορούσε τον ‘Ελληνα Υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και τον Πρέσβη του στην Αθήνα, σε μια σαφή εκδήλωση της μεγάλης σημασίας που απέδωσε στον Σάουθστρημ και στην όλη συνεργασία με την Ελλάδα.

2.- Τί ήξερε λοιπόν το ΒΗΜΑ όταν προειδοποιούσε τον Καραμανλή, στις 29.6.2007, την ίδια εκείνη μέρα που καιγόταν η Πάρνηθα, και κορυφωνόταν -σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό του- η αμερικάνικη "δυσφορία" για το νέο ρωσικό αγωγό του αερίου;;; Η απάντηση σήμερα είναι προφανής.