Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΑ BLOGS...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ...

Τα εχουμε πει χιλιαδες φορες,αλλα επειδη εξακολουθειτε να αυνανιζεστε...σας τα ξανα λεμε για ακομη μια φορα ωστε να τα εμπεδωσετε.

Τα blogs τα οποια ειναι σε .com υπαγονται στην Αμερικανικη νομοθεσια και ΟΧΙ στην Ελληνικη,συνεπως μπορουν να δημοσιευσουν,οχι μονο τις κρυφες δημοσκοπησεις για λογαριασμο των κομματων που κανουν οι διαφορες εταιρειες και τις οποιες πληρωνει απο την τσεπη του ο Ελληνικος λαος...αλλα και τα αποτελεσματα του exit poll ανημερα των εκλογων,πριν κλεισουν οι καλπες.

Τα blogs δεν υπαγονται στα ΜΜΕ.Ειναι διαδικτυακα ημερολογια,ασχετα με το προφιλ που εχει αναπτυξει του καθενα.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ,ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Η GOOGLE ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ BLOGGERS ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Preza και τα domains - οι απλες σελίδες δηλαδή - ακομη κι αν την κανεις εγγραφή απο Ελληνικό έδαφος υπαγονται στην Αμερικανικη νομοθεσία;