Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ...ΚΑΘΩΣ Η DEUTSCHE TELEKOM ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ...

Εκλεισαν την πόρτα οι Γερμανοί της Deutsche Telekom (D.Τ.) στις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ και φρόντισαν να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες.
Στη διάρκεια ομιλίας του στην Αθήνα, ο αρμόδιος της D.Τ. για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Γκίντο Κέρκοφ, απέκλεισε ουσιαστικά οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για τον ΟΤΕ με την κυβέρνηση που θα αναδείξουν οι κάλπες της 4ης Οκτωβρίου.

Οπως τόνισε, η D.Τ. τηρεί τις συμφωνίες της και περιμένει από την ελληνική πλευρά να πράξει το ίδιο, ενώ επισήμανε ότι θέση της εταιρείας του είναι να αποφύγει την ανάμιξη της πολιτικής στα θέματα του ΟΤΕ. Ο Γκ. Κέρκοφ επισήμανε πως για την είσοδό της στον ΟΤΕ και για την απόκτηση του ελέγχου του οργανισμού η D.Τ. δαπάνησε συνολικά 3,8 δισ. ευρώ, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει ενδεχόμενη προσπάθεια του Δημοσίου να επανακτήσει μέρος των μετοχών του ΟΤΕ που μεταβιβάστηκαν στους Γερμανούς, δήλωσε πως δύσκολα η D.Τ. θα συναινέσει σε κάτι τέτοιο.

Σήμερα η D.Τ. κατέχει το 30% του ΟΤΕ, έναντι 25% του Δημοσίου. Το ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει πως εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να ανακτηθεί ο δημόσιος έλεγχος του ΟΤΕ. Πρακτικά η D.Τ. απαντά πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να προκύψει από μια νέα συζήτηση επί της συμφωνίας της με το Δημόσιο (σ.σ. υπεγράφη επί των ημερών του Γ. Αλογοσκούφη και του Κ. Χατζηδάκη στα υπουργεία Οικονομίας και Μεταφορών αντίστοιχα). Εστω και με προσεκτική διατύπωση, η D.Τ. δηλώνει πως για να γίνει πραγματικότητα η πρόθεση του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει η νέα κυβέρνηση να καταβάλει ένα σοβαρό τίμημα που θα πείσει τους Γερμανούς να αποχωρήσουν από την επένδυσή τους. Σημειώνεται πως η D.Τ. απέκτησε 20% του ΟΤΕ από τη MIG, 2% από επενδυτές και 8% από το Δημόσιο. Συνολικά από την D.Τ. το Δημόσιο έχει εισπράξει ώς σήμερα 1 δισ. ευρώ.

ΣΥΝΕΠΩΣ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ...ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ;;;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεταφερόμαστε σταδιακά δημόσιο και ιδιώτες σε hol , φεύγουμε και απο cosmote συντονισμένα , αφού και εαν δεν θελουμε την γερμανικη εταιρια.

απλα να βλεπουμε ποιους ψηφισαμε και που βρισκομαστε...

Ανώνυμος είπε...

Η Deutsche Telekom (D.Τ.) ας κοιτάξει τι γίνεται με τους υπαλλήλους της πρώτα και μετά όλα τα άλλα.

Την στιγμή που μιλάμε, στα σπίτια σας μπαίνουνε τεχνικοί τηλεποικοινωνιών που εμφανίζονται σε εσάς ώς υπάλληλοι του ΟΤΕ αλλά στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοι θυγατρικής εταιρείας.

Το όνομα της OTEplus. http://www.oteplus.gr

Οι άνθρωποι αυτοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχονται σε άμεσα σε επαφή με προσωπικά δεδομένα πολιτών.

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο συμβαίνει ΕΝ ΓΝΩΣΗ της Διοίκησης και με την ανοχή των συνδικαλιστών του ΟΤΕ.

Ο λόγος; το κόστος. "Βγαίνει" πιο φθηνά στον ΟΤΕ να προσλαμβάνει υπαλλήλους μέσω θυγατρικών..

Βέβαια πρίν την εξαγορά του ΟΤΕ απο τους Γερμανούς, η Διοίκηση φρόντισε να "σουλουπώσει" την εικόνα της στο "κεντρικό της μαγαζί" το Διοικητικό Μέγαρο στο Μαρούσι και ενσωμάτωσε τους υπαλλήλους της OTEplus στο προσωπικό του ΟΤΕ.

Να φαίνεται στα μάτια των Γερμανών ότι το προσωπικό είναι ομοιογενές..

Για τους Τεχνικούς τηλεποικοινωνιακών δικτύων που συνεχίζουνε να εργάζονται με 900 σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες του ΟΤΕ , εντός και εκτός Αττικής, μεικτά ούτε λόγος για ενσωμάτωση απλά ψεύτικες υποσχέσεις για αρπαγή ψήφου από όλους τους συνδικαλιστές και κομματάρχες.

Αφήστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εργολάβους ή περιμένετε τον Γιωργάκη να τους κάνει ΟΤΕ..