Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2009

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΗ ΛΕΣΒΟΥ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Ο ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ 350 ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΗΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ 1 ΧΡΟΝΟ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΈΣΥΡΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ.

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού που δέχθηκε ο 17χρονος Παλαιστίνιος από αστυνομικούς στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Παγανής, και ο διερμηνέας του θύματος καταγγέλλουν στο TVXS.GR
τις απειλές που δέχονται από τις αρχές προκειμένου να σιωπήσουν για το περιστατικό. Σύμφωνα με τον διερμηνέα, αστυνομικοί προσέφεραν στο θύμα 350 ευρώ για να εξαγοράσουν τη σιωπή του.


Ο διερμηνέας του 17χρονου, Χαμίντ, δηλώνει ότι επικοινώνησε σήμερα, Δευτέρα, με το νεαρό θύμα και πως ο έφηβος διατύπωσε έντονους φόβους για την ασφάλεια του, καθώς οι αστυνομικοί του προσέφεραν 350 ευρώ για να μην μιλήσει για την κακοποίηση την οποία υπέστη στα χέρια των τεσσάρων οργάνων της τάξης.

Οι αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού που υπέστη ο 17χρονος Παλαιστίνιος την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μετά την επίσκεψη του υφυπουργού Σπ. Βούγια στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Νέο παράθυρο στην Παγανή της Μυτιλήνης, με τη μεταφραστική βοήθεια της κ. Ευθαλίας Παππά από το Οικουμενικό Πρόγραμμα Μεταναστών, διατυπώνουν φόβους για την προσωπική ασφάλειά τους καθώς δέχονται απειλές από αστυνομικούς προκειμένου να μην μιλήσουν για το συμβάν.

Ο Παλαιστίνιος Μοχάμεντ Αλί, ο οποίος επίσης φέρει τραύμα από γκλομπ στο κρανίο, μας αφηγείται ότι το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο χώρο κράτησης, η αστυνομία κράτησε την πόρτα κλειστή ενώ οι μετανάστες φώναζαν να τους επιτραπεί η έξοδος στο προαύλιο. «Μετά από 10-20 λεπτά μας άνοιξαν την πόρτα και μας έβγαζαν έναν-έναν και μας χτυπούσαν. Τέσσερις αστυνομικοί πήραν έναν από τους συγκρατούμενούς μας και τον χτύπησαν πάρα πολύ. Τον χτυπήσανε τόσο πολύ μέχρι που έπεσε κάτω, σαν ένα ζώο. Μετά από 1 -1,5 ώρα ήρθε ασθενοφόρο και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Όλα αυτά γίνανε μπροστά στα μάτια μας για να παραδειγματιστούμε και να μείνουμε ήσυχοι».

Στη συνέχεια, οι αυτόπτες έδωσαν την επώνυμη κατάθεση τους στην αστυνομία. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, μετά την καταγγελία του περιστατικού, η αστυνομία, μέσω διερμηνέα, προειδοποίησε τους καταγγέλλοντες να μην διατυπώσουν τις καταγγελίες τους δημοσίως γιατί αυτό θα είχε ως συνέπεια της κράτησή τους για πάνω από 8 μήνες στην Παγανή. «Εμείς λοιπόν, όλοι μας, έχουμε πάρα πολύ μεγάλο φόβο ότι αν πούμε την αλήθεια και συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε επίσημα, θα μας κρατήσουν πολύ περισσότερο εδώ, και δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας κάνουν. Φοβόμαστε πάρα πολύ».

Ο επίσης Παλαιστίνιος Γιούνις επιβεβαιώνει τα όσα δηλώνει ο Μοχάμεντ Αλί για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου και προσθέτει ότι και ο ίδιος δέχτηκε χτυπήματα από αστυνομικούς: «Κι εγώ ο ίδιος προσωπικά χτυπήθηκα από τους αστυνομικούς. Έχω ακόμα το σημάδι από το γκλομπ στην πλάτη μου και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να περπατήσω καλά και να κουνηθώ».

Ο τρίτος αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζαμάλ Μοχαμέντ από την Παλαιστίνη, δηλώνει ότι η αστυνομία τον χτύπησε στο χέρι κατά την έξοδό του από το θάλαμο, με αποτέλεσμα σήμερα να φοράει γύψο. «Εγώ και ο Γιουνίς και ο Μοχάμεντ Αλί δεχθήκαμε αφόρητες πιέσεις να μην πούμε τίποτα, διαφορετικά θα μας επαναπροωθήσουν και θα μας κρατήσουν πάρα πολύ μεγάλο διάστημα στην Παγανή. Φοβόμαστε όλοι πάρα πολύ, ύστερα από αυτό που δημιουργήθηκε, ότι δεν θα μας αφήσουν ποτέ να φύγουμε από το στρατόπεδο αν πούμε την αλήθεια. Οι φίλοι μας βγήκαν, απελευθερώθηκαν, αλλά εμάς μας κρατούν εδώ πέρα. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας, προστατέψτε μας, φοβόμαστε πάρα πολύ. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε πρόσφυγες, φοβόμαστε τί πρόκειται να μας συμβεί τώρα που είπαμε την αλήθεια».Ο 17χρονος, που παραμένει κρατούμενος στο κτίριο της Αστυνομίας προχθές το βράδυ, απέσυρε την τελευταία στιγμή τις καταγγελίες του, μέσω διερμηνέα.
Μάλιστα, ένας ένας οι καταγγέλλοντες αυτόπτες μάρτυρες, κρατούμενοι όλοι επί πάρα πολλές μέρες, ξαφνικά παίρνουν ροζ κάρτα και επιβιβάζονται στο πλοίο της γραμμής και φυσικά «εξαφανίζονται» στην Αθήνα...

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΗ ΛΕΣΒΟΥ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΕ ΧΡΟΣΟΧΟΪΔΗ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΝΑΥΣΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΠΑΓΑΝΗ ΛΕΣΒΟΥ;;;

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΏΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
26-10-2009

7 σχόλια:

Giorque είπε...

και άλλο ξύλο στο πακιστανάκι, και άμα μιλήσει ακόμα ποιο πολύ...
κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβαστούν τα μαλακισμένα.

Pink Floyd είπε...

κιαν συνεχισει να...συκοφαντει μπατσους(ε οταν λεει οτι τον εδειραν...συκοφαντια δεν ειναι??)να τον στειλουμε στις κρεμαλες του γκελερ,και πανω στην κρεμαλα,να τον πυροβολησουμε κιολας για να ειμαστε σιγουροι....

http://andreas-pinkfloyd.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

καλα κοτζαμ μοχαμετ αλι και δεν εριξε τιποτα μπουνιες να βγαλει νοκ αουτ τους μπατσους?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ είσαι αδιορθωτος.

Γέρασες και ακομα να βαλεις μυαλό.

Καλά ρε σύ, ακόμα με την Αστυνομία και τον Χρυσοχοίδη τάχεις;

ΠΡΕΖΑ άκου και βαλε μυαλό, αυτά που ηξερες να τα ξεχάσεις, τώρα εχουμε σοσιαλιστική κυβέρνηση,

που σημαίνει,

γαμανε και δέρνουν, λογαρισμό δε δίνουν, τα υπόλοιπα κομματα μετράνε τα κουκιά, Η ΝΔ έχει εσωκομματικές αρχιαιρεσίες, θα βγάλουν αρχηγό, και μετά θα κανουν και αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι τότε,
ο ΓΑΠ θα πρέπει να βρεί δανεικά για να τους εξασφαλίζει μισθούς και συντάξεις, χορηγείες για τα κόμματα.
Ο Χρυσοχοίδης, οτι μπορεί κανει ο άνθρωπος, προσπαθεί να εμπαιδώσει στον Ελληνικό λαό το αίσθημα ασφαλειας,
έχουμε αστυνόμευση!

Μπορεί η οικονομία μας να εχει τα μαύρα της τα χάλια, μπορεί δισεκατομμύρια να σπαταλήθηκαν εκλάπησαν, έκανα φτερά,

Κανένας δεν φταίει

Κάνουμε μια φρέσκια αρχή, και απο δώ και πέρα ολοι αγαπημένοι.

Η Αστυνομία τι σου φταίει ρε ΠΡΕΖΑ, τι να κανουν οι άνθρωποι,

να σου πω απλά να καταλάβεις.

Πές πως εχεις μια κυβέρνηση απατεώνων,
παράδειγμα, λέμε τώρα,

ανθρώπους που θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή, αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε διορισμούς και μισθοδοσία αστυνομικών. Αυτοί οι υπουργοί και βουλευτές λοιπόν πρέπει να συνεχίσουν αλόβητοι το κοινβουλευτικο τους έργο, απο την αντιπολίτευση.

Η Νέα κυβέρνηση, η σοσιαλιστική,

διορίζει τον Χρυσοχοίδη, έμπειρο και ικανό απο το παρελθόν,

να αντιμετωπίσει οποια αντιδραση και δισαρέσκεια.

Είπαμε, κανένας δεν φταίει.

Φταίει η διεθνής συγκυρία, ο κακός καιρός και, οι Τρομοκράτες.

Οι τελευταίοι θα την πληρώσουν.

Ο κ. Χρυσοχοίδης εχει καθήκον να ψάξει, να ανακαλύψει "Τρομοκράτες" και να σκεπάσει τις πομπές και τα αδικήματα των νύν και των πρώην.

Ο κ. Χρυσοχοίδης θα εκπληρώσει την αποστολή του με την βοήθεια της αστυνομίας.

Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι,

έχουμε αστυνόμευση αν και,

ολοι οι κλέφτες είναι έξω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ.ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ 17 αχρονο μαλακιστηρι

Ανώνυμος είπε...

17χρονο παπάρι έκανες μεγάλη μαλακία.Εμείς οι κόκκινοι φασίστες μπορούμε ανετίλα να βρούμε το ip σου και αν χρειαστεί να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.
watch your back