Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΠΟΥ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ...

ΑΙΣΧΡΕΣ,ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ 3 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΒΡΑΧΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ....ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΆ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ....

Η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι για μετανάστες αλλά ούτε και κολαστήριο ψυχών. Αυτό ο δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τη νέα τραγωδία στο Αιγαίο κατά την οποία οχτώ μετανάστες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, πνίγηκαν όταν ανατράπηκε πλοιάριο με το οποίο 20χρονος Τούρκος δουλέμπορος μετέφερε 18 μετανάστες από τα τουρκικά παράλια σε ελληνικό νησί. Οι δέκα από τους 18 κατάφεραν να βγουν σώοι σε ακτή της Ανάφης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να καταλάβει πως είναι συνυπεύθυνη για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης η οποία εξελίσσεται καθημερινά στα νοτιοανατολικά της σύνορα. Και αφορά την προσπάθεια εκατοντάδων λαθρομεταναστών να εισέλθουν με κάθε τρόπο στην Ελλάδα και από 'κεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τον επόμενο μήνα, στη Σύνοδο Κορυφής, η Ελλάδα θα επιδιώξει να αναλάβει η Ε.Ε. καταμερισμό ευθυνών για την προσπάθεια να σταματήσει η είσοδος λαθρομεταναστών καθώς 300- 400 άνθρωποι κάθε ημέρα εισέρχονται σε διάφορες περιοχές των συνόρων μας και κυρίως σε νησιά του Αιγαίου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ακόμα ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για τη συνεργασία της Τουρκίας ώστε να γίνεται επανεισδοχή των λαθρομεταναστών και μεταφορά τους στις χώρες προέλευσής τους.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η Ελλάδα θα σέβεται και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και την επιθυμία τους να ζουν ειρηνικά με όσους μετανάστες βρίσκονται στη χώρα, αλλά και τα δικαιώματα όσων συνανθρώπων μας έχουν μπει στο ελληνικό έδαφος.

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 5 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ,ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΕ..... ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
27-10-2009

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα πρεζα το πακισταν με ποιον πολεμα?η νιγηρια?το μπαγκλαντες?για κονομα ερχονται προβατο!!!για χρημα μην παραμυθιαζεις τον κοσμο!

Ανώνυμος είπε...

ετσι και δει κανας χρυσοχοιδης αυτα που γραφεις ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙΣΤΑΝ!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Με το Αφγανισταν;;;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ασχετε και ημιμαθη μαλακα πρεζα,το πακισταν επρεπε να παραδοσει την σχεδον μιση εκταση του(παστουνισταν) στο αφγανισταν μετα απο μια συνθηκη 100 χρονων,και εντελως ξαφνικα εμφανιστηκαν οι ταλιμπαν(ελεγχουν το εμποριο οπιου)!για το χρημα γινονται ολα βλακα!ας νοιαστουν οι χωρες τους για τους πολιτες τους!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ?

warrel29 είπε...

Ρε καθυστερημένα ανθρωπίδια μιλάμε για 5 μικρά παιδιά.
Συνήθως τα comments σας δεν χρήζουν σχολιασμό(μιλάνε από μόνα τους) αλλά πραγματικά ΠΟΣΟ???

preza ψήσου να βγάλεις τα comments,έχουν καταντήσει η χαρά του κάθε καθυστερημένου που έτρωγε(ή τρώει) σφαλιάρες στο σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν είναι ευχάριστο να χάνονται ετσι οι άνθρωποι δεν νομίζω να χαίρεται κανείς. Αλλά γιατι μας θεωρείς συνυπεύθυνους;Και απο την άλλη έχουμε και τους ευρωπαίους που ο ανθρωπισμός τους φτάνει μονο μέχρι το να μας κατηγορούν οτι τους κακομεταχειριζόμαστε ,το να τους πάρουν αυτοι ,ούτε το σκεύτονται
Το θεωρείς λογικο τόσα χρόνια τώρα να έρχονται 400 άτομα κάθε μέρα;που θα πάει αυτη η ιστρία;
Πραγματικά γιατί δεν πάνε στις κοντινές μουσουλμανικες και πλούσιες χώρες;
Οταν έρχονται εδω διεκδικούν δικαιώματα και καλύτερες συνθήκες,γιατι δεν κάνουν το ίδιο και στις χώρες τους;γιατί δε μένουν εκεί να παλέψουν για τα δικαιώματα τους;
Σταματήστε πια με τον μύθο οτι οι Ελληνες είναι ρατσιστές

Ανώνυμος είπε...

Ρε αγάπη,ρε prezzaki πάλι μαλακίες γράφεις;Μουτς ρε

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

DID ESI EXIS ANTROPISMO KAI EMIS DEN EXOUME RE MALAKA, NAI RE VLAKA PEDIA HTAN KAI TA LIPOMASTE KAI MAKARI NA DOUNE PARADISO EKI PANO ALLA TI NA KANI RE VLITO MIA MIKRI XORA SAN TIN ELLADA??? KAI AUTI I GONIS POU TA PERNOUN KAI TA METAFEROUN ETSI STO POUTHENA TA PEDIA TOUS EINAI AMIRI EUTHINON??? EDO RE VLAKA AUTO TO KRATOS DEN MPORI NA FRONTISI STA AMESOS APARETITA TOUS IDIOUS TOUS ELLINES POU MIA ZOI TO PLIRONOUNE KAI TO TROFODOTOUNE KAI ESI EXIS APETISI NA FRONTISI OLOUS TIS GIS TOUS PROSFIGES POU MPENOUN STA SINORA MAS. ELEOS.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ.
Εσένα τι σε κόφτει;
Στο να γράφεις αρχιδιές καλός είσαι.

Ξέρεις πόσα παιδιά πεθάνανε από την έκρηξη χθές στην Βαγδάτη (160 νεκροί); Για εκείνα τι να κάνουμε ;
Ν'αρχίσουμε να κλαίμε; Ή μήπως φταίει και για εκείνα ο χρυσοχοϊδης.