Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2009

ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ...

Σε έναν μήνα από σήμερα, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την εκλογή αρχηγού. Νωρίτερα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε ζητήσει την εκλογή του νέου προέδρου από τη βάση, στο πρότυπο των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. θα δείξει ότι έχει τη δύναμη και τους ανθρώπους για να πάει μπροστά δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
"Πρέπει να στηθούν κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα , ώστε όλοι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. να αναδείξουν τον αρχηγό του κόμματος", τόνισε ο τέως υπουργός Υγείας, μιλώντας στο περιθώριο της τελετής παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Υγείας. Με προγενέστερες δηλώσεις του, είχε κάνει λόγο για μια εκλογική ήττα που αποτέλεσε δυνατό σοκ. Χαρακτήρισε υποβολιμαία τα σενάρια που τον φέρουν να θέτει υποψηφιότητα και στη συνέχεια να την αποσύρει. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος υποψήφιος για την αρχηγία, σημείωσε, "αυτά στην ώρα τους".
Ο Δημ. Αβραμόπουλος είχε προτείνει για πρώτη φορά την εκλογή αρχηγού μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, μέσω συνέντευξής του στην Κυριακάτικη.

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Δημ. Αβραμόπουλου, ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι "είτε από το συνέδριο, είτε από την κοινωνία, δεν υπάρχει πρόβλημα". Απέφυγε να αποκαλύψει αν θα είναι υποψήφιος, λέγοντας ότι "δεν είναι ώρα για τέτοιες δηλώσεις". Πρόσθεσε, όμως, ότι σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα δείξει ότι έχει τη δύναμη και τους ανθρώπους που θα την πάνε μπροστά.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, είχε από το πρωί συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, στο γραφείο του στη Ρηγίλλης. Με τον πρώην πρωθυπουργό συναντήθηκαν, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας -δεν έκανε δηλώσεις- και ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Κώστας Γκιουλέκας.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρώην βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής πρότεινε να αναλάβει την προεδρία του συνεδρίου ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξης, ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, επισημαίνοντας ότι είναι εξασφαλισμένη η ουδετερότητα του.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...
ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατσαλακοτος ευεργετης της δημοσιας υγειας VS φτωχου πλην τιμιου εργατοπαιδου - μακεδονομαχου ζορρο.

με τετοιες πλακες στη ΝΔ τυφλα να χει ο σεφερλης.

anasthod είπε...

πες τα ρε πρέζα με τους άχρηστους, πάλια καλά ανέλαβε το ΠαΣοΚ την πολιτική εξουσία. Με το καλό κι ο ΣΥΡΙΖΑ όποτε ωριμάσει πολιτικά και στις γνωριμίες, και γιατί όχι το ΚΚΕ. Επιτέλους, νίκησε ο λαός, να φάει καλά και πολύ, και αν ζήσει χίλια χρόνια, τίποτε λιγότερο.

anasthod είπε...

Μην τολμήσεις !

Ανώνυμος είπε...

!! Μ'αρέσει που χρησιμοποιεις τον ορο "δεξιά"....σαν να βλέπω ασπόμαυρη τηλεόραση δηλαδή κάπως...
Ετσι όπως είμαστε σήμερα φιλαράκι το κουμάντο το κάνει μια κλίκα σε παγκόσμιο επιπεδο(βλέπε εβραίοι για αρχή...) και τα τσιράκια τους εκτελούν για την επίτευξη του σκοπού τους χωρίς συναισθηματισμούς και πολλά πολλά.Το κόλπο αυτό παιζεταιπολλές δεκαετίες τώρα. Τα δεξιά αριστερά κεντρώα κλπ σε κάποια άλλη εποχή έλεγαν κάτι ίσως.Σήμερα όμως το πράγμα κυλάει αλλιώς και όσο περνάει ο καιρός αυτό επιβεβαιώνεται και με το παραπάνω...Το να πώ το Κωστάκη δεξιά και το Γιωργάκη Σοσιαλιστή ούτε για ανέκδοτο δεν ακούγεται.