Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2009

Ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΚΑΤΕΘΕΣΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ!!!

Στοχοποίηση του φοιτητικού κινήματος καταλόγισε σήμερα στην κυβέρνηση η νεολαία του ΣΥΝ, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο αντιπρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου σε έξι φοιτητές που συμμετείχαν σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης της φοιτητικής λέσχης στην Ξάνθη.

“Είναι προφανές πως η στοχοποίηση και προσωπική κατηγορία των φοιτητών αυτών και μάλιστα από μέλος της πανεπιστημιακή κοινότητας, έχει σαφή σκοπό να παρεμποδίσει και να τρομοκρατήσει τους αγώνες του φοιτητικού κινήματος. Η στάση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί εκδικητική ενάντια όχι μόνον στα έξι άτομα αλλά και στις συλλογικές αποφάσεις του φοιτητικού συλλόγου”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του η νεολαία του ΣΥΝ.

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ...ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ;;;

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
26-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον τίτλο γράφεις για τα κολέγια και στο θέμα περιγράφεις για την λέσχη.
Επιπλέον,
νομίζω οτι η δίωξη έγινε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα.
Φιλικά!

Ανώνυμος είπε...

πρέζα σε παρακαλώ! κάνεις κάτι ορθογραφικά απαράδεκτα. κατέθεσε, όχι κατέθεσαι. έλεος. υπάρχει και αυτόματη διόρθωση στο word. είναι ξεφτίλα.