Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009

ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Η 8ΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΊΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...

Oι εργαστηριακές εξετάσεις των διωκτικών αρχών και οι συγκρίσεις των ευρημάτων από την κατοικία του Χαλανδρίου με αυτά που είχαν στη διάθεσή τους από τις εκρήξεις στην οικία του πρώην υφυπουργού κ. Π. Χηνοφώτη και στο γραφείο της υποψήφιας βουλευτού του ΠαΣοΚ κυρίας Λούκας Κατσέλη έδειξαν ότι χρησιμοποιήθηκαν όμοια υλικά και ίδιες τεχνικές συναρμολόγησης.

Αντιθέτως, οι διωκτικές αρχές μέσα στην οκτασέλιδη αναφορά τους διαπιστώνουν ότι τα ευρήματα δεν ταυτοποιούνται με τους τέσσερις που εμπλέκονται στην υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». Η ταυτοποίηση γίνεται με ορισμένους από τους έξι καταζητούμενους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση.

Μάλιστα, στην αναφορά των διωκτικών αρχών σημειώνεται για τη χύτρα που βρέθηκε στην ντουλάπα της κατοικίας στο Χαλάνδρι ότι το σκεύος και το καπάκι ήταν συγκολλημένα με ανθεκτική κόλλα, που καθιστούσε αδύνατη τη διάνοιξή της, ενώ στο εσωτερικό της υπήρχαν εννέα κιλά πυρίτιδας. Από τις απολογίες των Παναγιώτη Μασούρα, Χάρη Χατζημιχελάκη, Μανώλη Γιόσπα και της Μυρτώ Πεντέλογλου προκύπτει ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι όχι μόνο δεν δέχονται τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, αλλά υποστηρίζουν ότι αγνοούσαν ακόμα και την ύπαρξή της.
« Ούτε γνωρίζω ούτε είχα δει αυτό το αντικείμενο το οποίο βρισκόταν στο σπίτι (σ. σ.: χύτρα), αλλά ακόμη και να το έβλεπα δεν θα γνώριζα τη φύση του, διότι δεν έχω καμία σχέση με εκρηκτικούς μηχανισμούς» κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Χάρης Χατζημιχελάκης. O Παναγιώτης Μασούρας, απαντώντας στην ανακρίτρια για το πώς είχε τα κλειδιάτηςοικίας του Χατζημιχελάκη, είπε ότι έμεινε η μηχανή του στο ύψος του Χαλανδρίου και τηλεφώνησε στον Χάρη (Χατζημιχελάκη) ρωτώντας τον αν ξέρει κάποιο κοντινό συνεργείο- το οποίο όμως ήταν κλειστό και έτσι πήρε τα κλειδιά για να βάλει τη μηχανή του προς φύλαξη. Από την πλευρά του, ο Μανώλης Γιόσπαςκατέθεσε ότι δεν είχεαντιληφθεί τίποτα για εκρηκτικούς μηχανισμούς ή κατασκευή εκρηκτικών υλών στην κατοικία του Χαλανδρίου.

Τέλος, η Μυρτώ Παντέλογλου, η οποία είναι η μόνη από τους τέσσερις που δεν προφυλακίστηκε, είπε ότι δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση, με εκρηκτικές ύλες ή με οποιασδήποτε μορφής έκρηξη.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-10-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε preza,
το τελευταίο ερώτημα έπρεπε,
κατά τη γνώμη μου,
να το απευθύνεις στον ανακριτή και τον εισαγγελέα που αποφάσισαν για την προφυλάκιση των νεαρών.
Όπως είχε πει κάποιος,
η αδικία έχει όνομα,
οδό και αριθμό.
Επίσης, παρέλειψες να ρωτήσεις
τα κόμματα της "αριστεράς"
για την σιωπή τους.
Σήμερα αυτά τα παιδιά,
αύριο οι κόρες μας και οι γυιοί μας....

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή όλα αυτά που βρέθηκαν τι τα ήθελαν τα "παιδιά"; σίγουρα για διαγωνισμό μαγειρικής!!