Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την επίθεση μελών της «Χρυσής Αυγής» στην τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, όταν αυτή αρνήθηκε να δεχθεί το φυλλάδιο που μοίραζαν μέλη της οργάνωσης.
Η φασιστική πρακτική των μελών της «Χρυσής Αυγής» δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται με τέτοιου είδους ενέργειες. Πριν από λίγες ημέρες, απειλές είχε δεχθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθήνας, Π. Λάμπρου. Σήμερα, τα ναζιστικά κατάλοιπα επιτέθηκαν, ψεκάζοντας με σπρέι το πρόσωπο της Σοφίας Παπάζογλου.
Αύριο ίσως ακολουθήσουν και άλλοι.

Η αποθράσυνση της «Χρυσής Αυγής» έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ενισχύεται όταν, αντί της καταδίκης της, συναντά την αδιαφορία απέναντι στην τραμπούκικη δράση της.
Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας για την αναζήτηση των ενόχων και την παραδειγματική τους τιμωρία, πριν υπάρξουν και άλλα θύματα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ;;;
ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;


ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη Δημοκρατία των Ζαγοριανών και Χριστοφοράκων σας;

Ανώνυμος είπε...

το τροκτικο λεει 10 ατομα; αλλου 15 στο ιντυμιντια 30???

Ανώνυμος είπε...

Κακοστημένη προβοκάτσια το «επεισόδιο» στην Κατεχάκη! Βρέθηκε αμέσως εκεί τηλεοπτικό συνεργείο…

“Χρυσαυγίτες δήθεν επιτέθηκαν σε γυναίκα”… Αρκεί να σας πούμε ότι σε χρόνο μηδέν βρισκότανε στον χώρο τηλεοπτικό συνεργείο συγκεκριμένου σταθμού, το οποίο αναζητούσε αγωνιωδώς αυτόπτες μάρτυρες του δήθεν επεισοδίου, τους οποίους βεβαίως και δεν βρήκε γιατί δεν υπήρχαν ούτε μάρτυρες, ούτε επεισόδιο! Δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση προβοκάτσιας εις βάρος της Χρυσής Αυγής λίγο πριν τις εκλογές. Η περίφημη ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατήγγειλε ότι της έκαψαν το προεκλογικό περίπτερο και βρέθηκαν κοντά φέιγ-βολάν της Χρυσής Αυγής. Από κοντά και το indymedia… Όλα τα παιδιά του Σόρος στην γραμμή!

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Οι άνθρωποι επιζητούν δημοσιότητα και το προσπαθούν με κάθε τρόπο:

“Καταγγέλλουμε την εμπρηστική επίθεση φασιστικού τρομοκρατικού χαρακτήρα στο Κεντρικό Περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έγινε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Έκαψαν τα πανό και αποπειράθηκαν αποτυχημένα να καταστρέψουν ολοσχερώς το περίπτερο περιλούζοντας το με πετρέλαιο. Φρόντισαν μάλιστα με τρυκάκια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους. Πιό πρίν ομάδα φασιστών είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Πρόκειται για προμελετημένη ενέργεια. Πριν μια βδομάδα ομάδα φασιστών είχε πλησιάσει ξανά απειλητικά το χώρο με μηχανές. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στοχοποιείται για τη συνεπή στάση της στον αγώνα για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών, του ασύλου, των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και των μεταναστών.”

Ανώνυμος είπε...

Ενώ κατά τ'άλλα οι οπαδοί της Χρυσης Αυγής είναι ευγενέστατοι, έ????????????
Αντε ρε με τους καθυστερημένους, καλά λέει ο πως τον λένε να κριθούν αντισυνταγματικοί...