Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕΡΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Τις επικρίσεις των κομμάτων της Αριστεράς προκάλεσε η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλο. Για «αναμενόμενη σύμπνοια» έκανε λόγο το ΚΚΕ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «συνεχιζόμενη μετεκλογικά ασάφεια».
"Η αναμενόμενη σύμπνοια ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον κ. Προβόπουλο επιβεβαιώνει τη μεθόδευση των μέτρων που θα φορτώσουν τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος στο λαό.", τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, σημειώνοντας πως οι "εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ευθύνη για το χρέος και τα ελλείμματα".

Το ΚΚΕ επισήμανε ότι το χρέος και τα ελλείμματα δημιουργήθηκαν από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, "που υπηρετούν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών". Καλεί δε, "την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουν την πάλη και την αντεπίθεση κατά της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, για να πληρώσουν την κρίση τα μονοπώλια".

"Αναμενόμενη" χαρακτήρισε την εκτίμηση του Γ. Προβόπουλου, ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού του 2009 θα προσεγγίσει το 10%, καθώς και "το γνωστό αντεργατικό συνταγολόγιο που εξέπεμψε" από τη Σύνοδο του ΔΝΤ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιά και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
"Αυτό, όμως, που ίσως πολλοί δεν ανέμεναν, είναι η σιωπή και η συνεχιζόμενη μετεκλογικά ασάφεια του κ. Γ. Παπανδρέου, η οποία σαφώς υποδηλώνει ότι οι κοινωνικά ασύμφορες συνταγές της Τράπεζας της Ελλάδας θα αποτελέσουν πάνω-κάτω και για άλλη μια φορά τον νέο κυβερνητικό μονόδρομο.", σημείωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ;;;
ΑΝΤΕ...ΜΠΡΑΒΟ...ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΣΤΕ...
ΕΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ...ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 7% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ