Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2009

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ CONTAINERS...

Την εκτίμησή του ότι η κύρια αποστολή του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί εξέφρασε ο πρόεδρος του Ταμείου, Πέτρος Μολυβιάτης, επ' αυκαιρία της παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους 93.000 δωρητές, "χάρη στη γενναιοδωρία των οποίων ανοικοδομούνται σήμερα ή επισκευάζονται εντελώς δωρεάν 1.158 σπίτια που κατεστράφησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007, καθώς και 802 λοιπά, κυρίως αγροτικά, κτίσματα" όπως είπε.

Ο ίδιος τόνισε εξάλλου ότι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανοικοδομήσεως των καμένων σπιτιών, θα παραμείνει προς διάθεση ένα σημαντικό ποσό για την προώθηση των σκοπών του Ταμείου, δηλαδή την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Επιπλέον, "σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση, το Ταμείο έχει αποφασίσει να διαθέσει ένα ποσό της τάξεως περίπου των 80.000.000 ευρώ, για έργα υποδομής στις πυρόπληκτες περιοχές, κυρίως έργα αντιπλημμυρικά, αντιδιαβρωτικά, αρδευτικά, οδοποιίας, πυροπροστασίας κλπ" συμπλήρωσε.
Κλείνοντας, ανέφερε: "Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο εφαρμόζεται μετά από εισήγηση των αρμοδίων Περιφερειαρχών, άρχισε να εκτελείται και ήδη έχουν εγκριθεί 17.011.340,00 ευρώ για τη χρηματοδότηση αυτών των έργων".

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ CONTAINERS...

ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: