Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2009

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2008...ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΣΕΣ.VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ



Κύριοι,
αυτό το βίντεο τραβήχτηκε τον Απρίλιο 2008 και έχει δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου (ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) σε συναυλία που οργανώσαμε ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΠ στην κινεζική COSCO. Οργανωτές ήταν τα συνδικάτα του ΟΛΠ, ο Δήμος και η Νομαρχία Πειραιά.

Η δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου απηχούν πραγματικά το πόσο επιζήμια είναι αυτή η "σύμβαση" για το Δημόσιο,
τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία του Πειραιά!


Το δηλώνει ο ίδιος ξεκάθαρα! Τώρα που είναι πρωθυπουργός ΓΙΑΤΙ η κυβέρνηση του κομπιάζει να πάρει τις σωστές αποφάσεις και ν'ακυρώσει ή έστω να διαπραγματευτεί σοβαρά και όχι προσχηματικά με την COSCO για αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σύμβαση (όπως και ο ίδιος δηλώνει!!!).

Το ΠΑΣΟΚ σαν αντιπολίτευση καταψήφισε
τη συγκεκριμένη σύμβαση στη Βουλή!


Τώρα που είναι πρωθυπουργός γιατί δεν προστατεύει το δημόσιο συμφέρον;;; Η σύμβαση αυτή θα φέρει καταστροφικά αποτελέσματα στον ΟΛΠ, στους εργαζόμενους του, στον Πειραιά.

Θα εκτιμούσα να το αναρτήσετε στο blog σας γιατί οι μεγαλοϊδιοκτήτες των ΜΜΕ δεν μας δίνουν το βήμα. Κι όταν το κάνουν αυτό, μας πετάνε λάσπη!

Φιλικά,
ένας απλός λιμενεργάτης

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO,ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ...ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TOTE DEN ETROGAN OI PASOKOI KAI HTAN KATA TOU POYLHMATOS TOY LIMANIOY .TORA POY THA FANE TO POYLANE OLO TO LIMANI STOYS KINEZOUS !!!!!
OI MALAKES POY TOYS PSIFISAN ,KAI EINAI POLOI LIMENERGATES AS PANE NA GAMHTHOYNE.

Ανώνυμος είπε...

efoson oloi einai lamogia kai lene oti tous simferei ti perimeneis. ola ta komata h telos panton ayta pou eitan stin kivernsi den koitane to kalo tou topou alla tin tsepi tous.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ειμαι εμπορος και το μονο που ξερω οτι στο κεντρο που εχω το μαγαζακι μου εχει πλημηρησει απο το κινεζικο παρεμποριο, ελεος ρε παιδια
αυτοι που κυβερνουν δεν βλεπουν οτι σε λιγο θα μας πνιξουν?

vagelis είπε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=18623148

Ανώνυμος είπε...

Λιμενεργάτες είμαστε μαζί σας. Είστε οι μόνοι σε αυτήν την ξεπουλημένη πατρίδα που αντιστέκεστε. Κρατήστε μέχρι τέλους. Είστε αυτή την στιγμή η μόνη ελπίδα μας.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας τυφλώνουν με μεγάλα λόγια κάθε φορά. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι είναι δέσμιοι διεθνών συμφερόντων και καθόλου δεν νοιάζονται ούτε για εμάς ούτε για την πατρίδα. Επιτέλους, ας αποδεσμευτούμε από αυτούς τους προδότες.

Αυτοί που είναι στην εξουσία εδώ και αιώνες, θα εξυπηρετούν τις μεγάλες δυνάμεις, εν προκειμένω τους κινέζους και την επεκτατική τους πολιτική που θέλει να κλείσει κάθε μικρομάγαζο και μικρή βιοτεχνία στην Ελλάδα και να το αντικαταστήσει με άχρηστα κινεζικά προϊόντα.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κρατάτε δυνατά και όσοι μπορείτε βοηθείστε και δείξτε την συμπαράστασή σας

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι? Λιμενεργάτες είναι αυτοί οι τύποι με τους παχυλούς μισθούς που όλοι ξέρουν ότι κάνουν κουμάντο στο λιμάνι? Δεν κάνω καλούς αυτούς που μας κυβερνάνε τώρα ή στο παρελθόν, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!!! Όλοι την τσέπη τους κοιτάνε, ακόμα και οι οι υπάλληλοι των πολιτικών και των βιομηχάνων, δημοσιογράφοι. Ακόμα και το ΚΚΕ που σκίζεται για τον εργάτη και όλα τα "παιδιά" του κόμματος είναι βολεμένα σε όλες τις εταιρίες των διαβολικών βιομηχάνων. Αλλά το σύστημα καταπολεμιέτε από μέσα. Όλοι μας δουλεύουν, μα όλοι