Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ VIDEO ΣΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Πρεπει ολος ο κοσμος να δει το καφριλικι του κατα τα αλλα σοσιαλιστικου και δημοκρατικου ΠΑΣΟΚ.
Πρεπει ολος ο κοσμος να καταλαβει πως το κοινωνικο προσωπο του ΠΑΣΟΚ,δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο μια ΜΟΥΦΑ.
ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ VIDEOS ΚΑΙ ΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ BLOG ΣΑΣ,ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ MAIL ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS.

ΠΡΕΖΑ TV
prezatv@hotmail.com

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tora fenetai kai to diko sou pragmatiko prosopo preza. i mia kivernisi den sou arese itan deksia , auti den sou aresei einai xounta. kai protineis na sikosoume video sto indymedia? to poio xountiko site tis elladas, pou proteinei na vazoume vomves kai na ta spame?
den eimaste koroida re , malaka aristeristouli , anarxike tou kanape kai ths poutsas. eidame kai tous pirines ti koumasia einai , epanastates me ta lefta tou mpampa oust re apo edo mounopane

Ανώνυμος είπε...

Kala na tous kanoune tous vromompinedes , malaka preza otan eisai katharos den exeis na fovithis gia tipota tous mpatsous. Oi monoi poy diamartyrontai gia tis epixeirhseis aytes einai ta tsoglania ths skatofaras sas

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα σ΄ ευχαριστούμε θερμά γιά τον αγώνα σου, μέσω του blog, να διώξουμε τους άχρηστους δεξιούς. Τώρα μην διαμαρτύρεσαι, απλά βγάλε τον σκασμό και κοίτα πως λειτουργεί ένα κράτος που δεν ανέχεται την δήθεν επαναστατημένη τσογλαναρία. Τώρα που ήρθαμε στα πράγματα θα γίνουν άνθρωποι κάποιοι θέλουν δεν θέλουν, εκτός και αν αποφασίσουν να μετακομίσουν σε άλλη χώρα. Τα βλακόμουτρα της δεξιάς νομίζαν ότι με χαριτωμενιές και αστειότητες θα λυθεί το πρόβλημα. Μην έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία ότι τον δεκέμβρη που έρχεται δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Η γραμμή είναι σαφής, καμμία ανοχή. Βούλωσε τώρα, εκτός και αν νοσταλγείς τους άχρηστους. Να υπενθυμίσω τα ποσοστά μας; η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου συμφωνεί με αυτά που γίνονται και με τα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Καλά την "γαζώνατε" τόσο καιρό, τώρα βάλτε της φωτογραφικές μηχανές σας εκεί που ξέρεται...

Μιχαλάκη είσαι τρέλα...

Ανώνυμος είπε...

καμερες φωτογραφικες λαπτοπ i phone 3g κινητα....επαναστατες γκατζετακηδες>>>>>...

Ανώνυμος είπε...

Τελος στην ανομια και την ακυβερνησια.
Δεν ειναι δυνατον να κανουν μπουρδελο την Αθηνα καθε τρεις και λιγο τα 50-100 γνωστα- αγνωστα τσογλανακια.

Ανώνυμος είπε...

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους,
σκατόμυαλους και σκατόψυχους
(εξαιρούνται τα συμπαθή τρολ),
εγώ λέω:
Preza, είσαι ωραίος!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι! ναι! είναι πολύ ωραίος που σας λέει να πάτε με τις φωτογραφικές μηχανές γιά να αποθανατίσεται, ΤΙ; πόσο μαλάκες είστε;...άντε τρεχάτε τι περιμένεται ωρέ κοθόνια; ανεβάστε και στο youtube, youporn κλπ ε και;
H ουσία δεν αλλάζει, θα μπει τάξη κατάλαβες σκατόμυαλε; τέλος η επανάσταση με τον φραπέ στον χέρι. Τέλος οι μαλακοπίτουρες οι δεξιοί που υπό τον φόβο μην τους πούνε "δεξιούς" καθόντουσαν και κοίταζαν σαν αποβλακωμένα τις καταστροφές.
Είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να μετακομίσεις αλλού αν δεν σου αρέσουν αυτά που ψήφισε το 44%.
Δεν θα επιβάλουν οι πολύ λίγοι στους υπόλοιπους πολλούς τις ανοησίες τους.
Τα λογοπαίγνια τύπου μπατσόκ και λοιπές παπαριές τα ακούμε βερεσέ.
Και ακόμα είναι πάρα πολύ αρχή, θα έχουμε ευχάριστη συνέχεια...με ζουρνάδες και με νταούλια...

Ανώνυμος είπε...

vgalet ta swthika sas, na gelasoume !!! fagwthite apsuxa plhktrologia ! XAXAXAXAXAXA !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΓΕΡΑ! Να φύγει και το μΠΑσΣΟΚ ωύχτα, όπως και οι προηγούμενοι

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι βρωμοπασόκοι πρασινοφρουροί σκάσανε μύτη. Τώρα θα (ξανα)δούμε το παρακράτος του πανελληνίου σοσιαληστρικού κινήματος. Πρέζα μη μασάς...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΑ; ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΤΩΡΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ. ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΝΗΣΙΓΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ).
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟΥ (ΑΝΗΨΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ 1963 -ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ)ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ - ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΚΗΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ - ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ- ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΙΩΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΤΙΒΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Eipe h thleorash oti ta spane ta paliopaida sta ejarxeia..ARA? Ta spane!!BALTE TO MYALOYDAKI SAS NA DOYLEPSEI RE ZOA !!Min akoyte mono oti sas plasaroune...Exete paei pote sta exarxeia????AMFIVALO...!Katheste sto paidiko sas domatiaki kai grafete malakies sto pc..ZOA

Ανώνυμος είπε...

ρε! περάστε από εξάρχεια καμιά φορά! που κρίνετε τα εξάρχεια χωρίς να έχετε πάει ποτε!
ρε, χιλιάδες νέοι-νέες βγαίνουν καθημερινά για καφέ και ποτό στα εξάρχεια! ποιο άβατο ρε; τώρα είναι άβατο! με την αστυνομοκρατία!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που η μΠΑτΣΟΚαρα είναι εξουσία και τα ΜΜΕ το βουλώνουν επιδεικτικά, οι μόνοι δυστυχώς που έχουν μείνει να αντιδρούν στον εκφασισμό της κοινωνίας είναι ο α/α χώρος και η αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Prezatv,
PONAEI TO KOLODAXTILO PAIDIA,ME TO MALAKO...

pseytoanarxikoi toy koloy arxizi i poutsa tora!

Ανώνυμος είπε...

η νδ ηταν φασιστες το πασοκ ειναι μπατσοκ,μηπως πρεζα εισαι επαγγελματιας αντιρισιας?τι σκατα θελεις?

Dimitris είπε...

preza exeis idea pou peftoun ta eksarxeia? exeis patisei pote to podi sou? Apo tis 12:30 to proi mexri tis 18:00 to apogeuma den epaize oute enas batsos stin plateia kai sta triguro stena!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΥΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ INDYMEDIA ΑΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΦΥΓΕ...ΚΛΑΨΤΕ ΣΑΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΕΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ..ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

Sardanapalus είπε...

Ολοι λενε το κοντο τους και το μακρυ τους αλλα όλοι ανωνυμοι υπογράφουν. Ξέρω να βρίζω και γω πίσω απο την ανωνυμία ξεφτιλες. Πρεζα καλα τα λες.Οι κωλόμπατσοι επι πασοκ (και επι νδ φυσικα τα ιδια κανουν) με εχουν μαζεψει 16 χρονων μαζι με ενα φίλο μου , μας φόρεσαν χειροπέδες ,μας χτυπησαν στην ασφαλεια και μας απειλησαν οτι θα μας ανοιξουν φάκελο !!! (χουντα) χωρις να εχω κανει τιποτα ουτε καν να αντιμιλήσω επειδη ετυχε να ημουν στα εξαρχεια χωρις ταυτότητα. Σκότωσαν το παιδάκι περυσι. Σκατα στα μούτρα τους λοιπον.

haris είπε...

πολυ ανώνυμη οργη και άγουρος θυμός έπεσε. Παίδες, αν αντί του ΠΡΕΖΑ ξεσπούσατε σε αυτούς που πραγματικά σας κοροϊδέυουν, όλοι θα ζούσαν καλύτερα.
Το διαίρει και βασίλευε έχει βρει εφαρμογή σε εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Πρασινορουφιάνοι. 5 χρόνια χωρίς εξουσία και έχετε λυσσάξει. Να σας χαίρεται ο "αντιεξουσιαστής" Jeffry και το πρακτοράκι των Αμερικάνων ο Μιχαλάκης.

Ανώνυμος είπε...

τι ΒΛΑΚΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑΞΙ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ!!!ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΟ ΤΟ PLAYSTATION KAI THN ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ NINDENDO

ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ !!!!
(ρε μαγκες που ειναι ι σχολη να εθω να γραφτω? ειναι ευκολα τα μαθηματα?)