Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2009

ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 22 ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ...

Ως προϊόν υπερβατικών συλλογισμών με μυθιστορηματικές προδιαγραφές χαρακτηρίζει στο απολογητικό της υπόμνημα τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος της η 22χρονη κατηγορούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» Αντιγόνη Χελιώτη-Χατζηδημητρίου.

Η νεαρή φοιτήτρια του Χημικού τμήματος, η οποία βαρύνεται με τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, έκρηξης από κοινού και της κατοχής, κατασκευής και χρήσης εκρηκτικών μηχανισμών, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών και υποστήριξε ότι το κατηγορητήριο είναι αόριστο και «βασίζεται περισσότερο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία ταλανίζει την ελληνική γνώμη» και λιγότερο σε στοιχεία.

Στο απολογητικό της υπόμνημα η 22χρονη αμφισβήτησε λέξη προς λέξη το κατηγορητήριο επισημαίνοντας την απουσία από τη δικογραφία του κηροπηγίου όπου κατά την κατηγορία βρέθηκε δακτυλικό της αποτύπωμα. «Το κηροπήγιο δεν αναφέρεται στην έκθεση κατασχέσεως και συνεπώς είναι δικονομικά ανύπαρκτο», αναφέρει, κάνοντας παράλληλα λόγο για «απόπειρα των αρχών να μεταβληθώ, ως σύγχρονος Τζέκιλ και Χάιντ, από κοινή φοιτήτρια του προπτυχιακού έτους του Χημικού σε ιδρυτικοηγετικό στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης με άκρως επιθετική δραστηριότητα και διευρυμένο πολιτικό πεδίο δράσης».

Η κατηγορουμένη αρνήθηκε ότι γνωρίζει τους συγκατηγορουμένους της και ότι έχει επισκεφθεί το διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Υπογράμμισε την παντελή έλλειψη άλλων στοιχείων πλην του αποτυπώματος, ενώ δέχθηκε να δώσει δείγμα DNA. Οσον αφορά τις εκρήξεις που έγιναν στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη και της νυν υπουργού κ. Λούκας Κατσέλη, η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι τις επίμαχες ημέρες έδινε εξετάσεις στα μαθήματα της Χημείας Τροφίμων και της Χημείας Περιβάλλοντος. Προς επίρρωσιν του ισχυρισμού της προσκόμισε στην ανακρίτρια τις σχετικές βεβαιώσεις, ενώ απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως για το αν καταδικάζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις και τη δράση τους, η Αντιγόνη Χελιώτη απάντησε καταφατικά και επισήμανε ότι καταδικάζει τις πράξεις βίας που στρέφονται κατά προσώπων αλλά και κατά αντικειμένων.

ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
19-11-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

trava sta europaika dikastiria kai sthn xagi...xese mas re karagkiozako

Ανώνυμος είπε...

preza είσαι πρέζα!