Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

ΚΑΤΑ 39 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

Κατά 39 εκατομμύρια θα αυξηθεί ο αριθμός των φτωχών στη Λ. Αμερική το 2010, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, όπως αναφέρει η έκθεση του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία κι Ανάπτυξη, (ΟΟΣΑ) που δημοσιεύτηκε σήμερα.
Όπως αναφέρεται στην έκθεση, αυτό θα γίνει διότι η αναλογία ποσοστού οικονομικής ανάπτυξης προς το κατά κεφαλήν εισόδημα στη Λ. Αμερική από +3,6% για φέτος, του χρόνου θα περιοριστεί μόλις στο +1,3%. Η μείωση αυτού του ποσοστού, θα αυξήσει “κατά σχεδόν επτά μονάδες τη φτώχεια” όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, “Κατ' αυτόν τον τρόπο, στην πράξη θα αναιρεθεί όλη η κοινωνική κι οικονομική πρόοδος της πενταετίας, που προηγήθηκε της διεθνούς οικονομικής κρίσης στη Λατινική Αμερική”. Σήμερα οι φτωχοί στη Λατινική Αμερική υπολογίζονται σε 189 εκατομμύρια, το 34% του πληθυσμού.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΕΤΕΙΑΣ ΧΡΕΩΝ...
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ.

ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Η1Ν1.