Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...

Ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 5 Νοεμβρίου οι εργασίες του 3ου Παγκόσμιου Φόρουμ - Αθήνα 2009 για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη (GFMD), του οποίου την προεδρία έχει αναλάβει η Ελλάδα.
Κεντρικό θέμα της διεθνούς συνάντησης κυβερνήσεων και μη κυβερνητικών οργανισμών αποτελεί «η ένταξη μεταναστευτικών πολιτικών σε στρατηγικές ανάπτυξης προς όφελος όλων».

Οι διαδικασίες διαβούλευσης μεταξύ των εκπροσώπων 130 κρατών θα ξεκινήσουν στις 4 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, με ομιλία του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ.
Οι εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών (το μη κυβερνητικό τμήμα του GFMD), θα συνεδριάσουν τις δύο πρώτες μέρες (2-3 Νοεμβρίου), υπό τον συντονισμό του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».
Το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη είναι διαδικασία εθελοντικού, μη δεσμευτικού και άτυπου διαλόγου, ανοικτού σε όλα τα κράτη-μέλη των Η.Ε.

Σκοπός του είναι η διαμόρφωση καταλλήλου πλαισίου, με γνώμονα την παρουσίαση ιδεών και απόψεων, την ενίσχυση της συνεργασίας, την ανταλλαγή εμπειριών ως προς τις βέλτιστες πρακτικές αλλά και την ανάδειξη όλων των διαστάσεων, δυνατοτήτων και προκλήσεων του φαινομένου της διεθνούς μετανάστευσης, ιδίως σε ό,τι αφορά τη σύνδεσή της με την ανάπτυξη. Αν και το φόρουμ προσανατολίζεται στην τροφοδότηση πολιτικών αποφάσεων, δεν αποτελεί πεδίο λήψης αποφάσεων.
Η Ελλάδα ανέλαβε την προεδρία της φετινής διοργάνωσης στις 16 Δεκεμβρίου 2008. Το Βέλγιο είχε διοργανώσει το 1ο GFMD στις Βρυξέλλες τον Ιούλιο του 2007, ενώ το 2ο Παγκόσμιο Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στη Μανίλα στις 29-30 Οκτωβρίου 2008.

Εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης και πρόεδρος του φόρουμ ανέλαβε η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Θ. Τζάκρη. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 29 Οκτωβρίου, η κ. Θ.Τζάκρη τόνισε ότι το Παγκόσμιο Φόρουμ συνιστά ένα διεθνές σημείο αναφοράς πρωταρχικής σπουδαιότητας.

Το Παγκόσμιο Φόρουμ (GFMD) θα διεξαχθεί στο πλαίσιο τριών Στρογγυλών Τραπεζών (Roundtables) κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ των εκπροσώπων των κυβερνήσεων:
Στρογγυλή Τράπεζα 1: Η αξιοποίηση της συνάρτησης μετανάστευσης-ανάπτυξης για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας (MDGs).
Στρογγυλή Τράπεζα 2: Ενταξη, επανένταξη και κινητικότητα μεταναστών προς όφελος της ανάπτυξης.
Στρογγυλή Τράπεζα 3: Πολιτική και θεσμική συνοχή και συνεργασίες.

ΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2009

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά απάντηση...ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, έξω τώρα όλοι οι μετανάστες !

Ανώνυμος είπε...

Ama paei o kathe katergaris ston pagko tou se vlepo piso sto koloxori sou

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.55 ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4.34 ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ.
ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΑΥΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

4.30 ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟ ΠΟ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΟΥΤΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!..ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΜΩΡΕ ,ΒΑΒΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ???..ΑΠΟΝΑ ΜΑΤ..ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΕΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ...ΤΩΡΑ?..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9-9 ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΗΡΘΑΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΦΑΓΑΤΕ!ΤΟ ΝΟΥ ΣΧΑΣ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΣΕΙ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΓΚΑΖΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΛΩΡΑΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

επειγον απο αγ παντελεημονα!τα ματ σταματανε και συλλαμβανουν οσους ελληνες πολιτες δεν ειναι κατοικοι της γειτονιας η δεν εχουν ταυτοτητα!φτου σας προδοτες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ Α.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ!!!Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ!!ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!!ΚΟΚΟΚΟ

Ανώνυμος είπε...

alithia 6 37 steile mas ESTO ENA planaki pou na paizoun opotedipote ksilo oi fasistes me ta mat na se pistepsoume oti den einai ena kai to ayto

Ανώνυμος είπε...

μπες στο γιου τιουμπ και γραψε αγ παντελεημονας 9-9-09 και θα δεις!τωρα 10 κλουβες σας φυλανε δηθεν αντι εξουσιαστες!

Ανώνυμος είπε...

me ekpliseis pou ksereis kai to u-tube alla de vrika tipota tetoio..leme kai psematakia?...piperi i mamaka!

Ανώνυμος είπε...

μαλον εισαι ανικανος για κατι τοσο απλο!

Ανώνυμος είπε...

φιλε χρυσο αυγο σε συμπονω και σε καταλαβαινω..Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι να μου απαντησεις ειλικρινα.Εχεις βγει ποτε στο εξωτερικο η εστω εξω απο το σπιτι σου?

Ανώνυμος είπε...

nai sigoura ..den ton afeinei i mama...giati exo exei kakous ksenous kai tha kakomathi

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΤΖΩΝΥ ΓΟΥΩΚΕΡ ΣΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ρομπα σας δειχουν τα καναλια!για μια συναυλια βαζετε μπατσους να βαρανε κοσμο για να μην σας δειρουνε!βουτυροπαιδα του συστηματος που ταχα πολεματε!

Ανώνυμος είπε...

to lexilogio sou teleionei...grigora anikse to anagnostiko ..exei ki allew leksoules..

Ανώνυμος είπε...

8 41 οχι πολυ τηλεοραση βαραει στο κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ?KAI ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΠΙΕΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ(ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ)?ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

φανταζομαι καθοσουν στην πλατεια και ειχες και laptop και εγρεφες ε?και σε διωξαν για να κανουν συναυλια ..μα δε ντρεπονται..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Η ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΚΟΜΜΑ...ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΝΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε μπορει να σου ειναι δυσκολο να χωνεψεις το οτι ενω θεωρεις τον εαυτο σου αντιεξουσιατη εισαι πιονι τηε εξουσιας!το πασοκ (εξουσια) θελει να νομιμοποιηση τους λαθρομεταναστες με ανταλλαγμα τη ψηφο τους οταν παρουν ιθαγενεια ελληνικη!το πασοκ σε αφηνει να υποστηριξεις τους λαθρομεταναστες κι εσυ νομιζεις οτι χτυπας την εξουσια!κατανοητο?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ KATA TIΣ 22.10 ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΙΝΟ,ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αντε τωρα παιδακια πισω να παρουμε τις κουνιες και να καρφωσουμε την ελληνικη σημαια ατην τραμπαλα!..

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζώο ποιοι αναρχικοί; Στη συναυλία έπαιξαν τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Magic de Spell, οι Ρόδες, Σπυριδούλα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, Καλλιόπη Βέττα κλπ. Όλοι αυτοί είναι αναρχικοί; Μια συναυλία θέλαν να κάνουνε τι σας πείραξε τόσο πολύ; Ρε ζώα γιατί δεν κάνετε έτσι για τα λεφτά που έχουν φάει οι πολιτικοί, για τα νομοσχέδια που περνάνε στη ζούλα και για τα σκάνδαλά τους, για τους μισθούς της πείνας, την παιδεία κλπ; Ωραία είναι πολλοί οι μετανάστες γι'αυτή τη χώρα η λύση δεν είναι όμως να τους σκοτώσουμε. Αν όλα τα άλλα λειτουργούσαν σωστά σ'αυτή τη χώρα πιστεύω δε θα σας πείραζε τόσο (εκτός από τους ρατσιστές). Τώρα όμως επειδή κάποιοι είναι άνεργοι κ κάποιοι πεινάνε νομίζουν φταίνε για όλα οι μετανάστες. Ξυπνήστε ακόμα κ να έφευγαν όλοι δε θα άλλαζε τίποτα. Τους ίδιους μισθούς κ τις ίδιες συντάξεις θα παίρναμε κ την ίδια φτώχια θα είχαμε. Επικεντρωθείτε σε αυτούς που φταίνε πραγματικά (τους πολιτικούς δηλαδή) κ διαδηλώστε έξω από τα σπίτια τους ή τα γραφεία τους.