Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ...

«Μαχαίρι» στις ελαστικές δαπάνες της Βουλής, όπως είναι οι προμήθειες, οι αμοιβές επιτροπών, τα ταξίδια και οι δημόσιες σχέσεις, βάζει ο πρόεδρός της Φ. Πετσάλνικος, δίνοντας έτσι το πρώτο παράδειγμα στο νοικοκύρεμα του κράτους.

Για πρώτη φορά στα τελευταία 35 χρόνια ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2010 θα είναι μειωμένος. Σε σύγκριση με το 2009 οι δαπάνες της Βουλής για το 2010 μειώνονται κατά 3.887.000 ευρώ, μείωση η οποία σε ποσοστιαία κλίμακα φτάνει το -1,75%.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της Βουλής περιορίζεται πλέον στα 218.582.000 για το 2010 από 221.919.000 που ήταν το 2009.

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ...
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ...ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
4-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Που να δείτε τι γίνεται στις λεγόμενε... ΔΕΚΟ μεταφορών!!! στο Μετρο Χωνευτήρι της προηγούμενης κυβέρνησης παραμένει το ίδιο καθεστός διορισμοί απόστρατων αξιωματικών... σε διευθυντκές θέσεις... καθεστός μηδενικής ανοχής ομηρίας των εργαζομένων!!! 5 γραμματεις θέλει οκαθε διευθυντης για να πίνει καφέ... Αναξιοκρατια στο μέγιστο... ασπούδαστη άνθρωποι προιστάμενοι εργαζομένων με μόνο προσόν την πολιτική τους πεποιθηση και την υπακοη στα διορισμένα από το κράτος διοικητικά συμβούλια και διευθύνοντες... Τεράστια έξοδα που ανεβάζουν στους πολίτες το κόστος χρήσης των δημόσιων συγκοινωνιων! Ανάθεση έργων σε ιδιωτικές εταιρείες!
Χαος ....ποιες περικοπες?