Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΛΠ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ...

Το «πάγωμα» για δύο μήνες της εισόδου της κινεζικής COSCO στο λιμάνι του Πειραιά ζητούν από κοινού το ΕΒΕΑ, η ΟΜΥΛΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά από την κυβέρνηση.
Το αίτημα διατυπώνεται με στόχο να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις των λιμενεργατών και να λειτουργήσει ομαλά το λιμάνι κατά την εορταστική περίοδο.

Παράλληλα, εκπρόσωποι δεκατριών φορέων της αγοράς και των εμπορικών επιμελητηρίων αποφάσισαν να ζητήσουν ευθύνες από τη διοίκηση του ΟΛΠ, επειδή λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων έχουν διαφυγόντα κέρδη στις επιχειρήσεις τους.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ...
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ;;;

ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ...ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ....ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ GOLDEN BOYS...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
4-11-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γνωστο λομπυ εφοπλιστων ειναι μετοχοι κατα το 53% στην ΣΕΠ θυγατρικη της κοσκο που θα ελενχει το λιμανι του ΠΕΙΡΑΙΑ
Τωρα με ελληνες εφοπλιστες συνιδιοκτητες του ΟΛΠ που υπαρχει διακρατικη συμφωνια με τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ να μου το πει κανεις?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνοι, οσοι εχουν καταστηματα ενδιαφερονται,αλλα κανουν η οχι απεργια γνωριζουν πως ειχε ληξει το θεμα, του λιμανιου, εγινε οπως υποσχεθηκαν συζητηση οι νεοι υπουργοι μα δεν αλλαζαν τα θεματα αφου ειχαν υπογραφει.
Οι μισθοι τους δεν θα ειναι πια οι παχυλοι τι να γινει???
Τωρα οτι πρεπει ουτε γιορτες τα μαγαζια να δουλεψουν ,αςτο αποφασισουν αφου σκεφτουν .

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα και εγω δεν εχω προβλημα αν οι λιμενεργατες επερναν υψηλο μισθο αλλα θα σε ρωτησω το εξης :

1)Ηταν ενα κλειστο συνδηκατο 2000 ατομων που εκανε οτι ηθελε μεσα εκει ?

2)Αμα εγω ειχα παραπανω ικανοτητες απο καποιον απο αυτους θα μπορουσα να δουλεψω εκει χωρις να γνωριζω ή να γλυψω κανεναν ?

Ειλικρινα μου φαινονται και οι δυο πλευρες σαν νταβατζηδες απλα οι μεν ειναι Κινεζοι και οι αλλοι ειναι κρατικοδιαιτοι-Ελληνες.

Αμα το λιμανι δεν ελεγχωταν απο κλειστα συνδηκατα θα τα οποια περνουν ακομα και ποσοστα για καθε φορτιο που μπαινει μεσα (για να αντιλιφθουμε το τι χρημα παιζει)
σιγουρα τοτε θα ημουν με τους λιμενεργατες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΑΛΛΕΣ 70 ΜΕΡΕΣ ΣΚΑΡΤΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΖΟΥΜΙ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

τα καναλια και οι εφημεριδες εκαναν την βρωμικη δουλια.Συντεχνια οι λιμενεργατες ,χρυσα αγορια κλπ κλπ κλπ.ΠΑΓΙΟΘΗΚΕ η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.
ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΙΑ.
ΑΣ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΙΝ ΥΕΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2005 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 3628[ΚΥΡΙΟς ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ]ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΗ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΣΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΕΝΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ?
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανωνυμο ..."ανυπομονο"
Δεν αλλαζει η κατρακυλα οχι σε 100 μερες ουτε χιλιες
Τουλαχιστον, να δουμε κατι θετικο κι οχι τα σκανδαλα που διελυσαν τα παντα
Αν κανουν τα ιδιασπιτι τους φυσικα, κ ι αλλο κομμα γιατι Ν.Δ δεν ξαναψηφιζουμε ξυπνησαμε αλλα...προχωραμε γι αυτο προσοχη.

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα πραγματικα ρε τη χολη ριχνουν οι καπιταλες ρε εκει στην ναυτεμπορικη για τους λιμενεργατες.

vagelis είπε...

Υπαρχη ενα blog λιμενεργατων
http://dockworkers.blogspot.com/
οποιος θελει ας το επισκεφτει.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΝΟ2.
ΜΕ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΑΖΟΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΣΕ ΕΞΕΦΤΗΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.