Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Ν.ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη ρατσιστική επίθεση κατά Αράβων που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Νέο Κόσμο, πραγματοποίησαν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», «Δίκτυο για την υπεράσπιση μεταναστών και προσφύγων» και «Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό», μαζί με Άραβες μετανάστες, κατοίκους της περιοχής.

Με κύρια συνθήματα "έξω οι φασίστες από τις γειτονιές" και "ποτέ ξανά φασισμός", οι διοργανωτές κατήγγειλαν ότι το βράδυ της Δευτέρας, "συντεταγμένες ομάδες φασιστών εισέβαλαν σε τρία καταστήματα Σύρων μεταναστών, στο Νέο Κόσμο, στην οδό Κασομούλη, πετώντας βόμβες μολότοφ, κρατώντας ρόπαλα και ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ τραυμάτισαν μετανάστες, εκ των οποίων ένας μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Τζάννειο Νοσοκομείο και κτύπησαν μικρά παιδιά".
Οι διαδηλωτές ζήτησαν να συλληφθούν άμεσα οι υπεύθυνοι αλλά και "να σταματήσει το κουκούλωμα των ρατσιστικών επιθέσεων".

Μάλιστα, η "Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή" απηύθυνε κάλεσμα σε ανοικτή συνάντηση, για το Σάββατο, στις 18.00, στο καφενείο Κασομούλη και Ρουμπέση, στο Νέο Κόσμο, προκειμένου να συσταθεί τοπική επιτροπή για τη συλλογική και συστηματική αντιμετώπιση των επιθέσεων σε βάρος μεταναστών.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ...ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..."ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ"....
ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-11-2009

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΚΟΥΡΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οι σκληροι φανατικοι ανατολιτες μουσουλμανοι με 2 σκαμπιλια μεταμορφωνοντε σε ανημπορους ταλαιπωρους φτωχους μεταναστες!καλους δασκαλους ειχανε κουρκουλες και σια....οξω ρε!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΜΙΞΟΚΛΑΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία...μόλις ακούς Δεκέμβριο,τραβάς μαλακία;

Ανώνυμος είπε...

οι παραπάνω με κάλυψαν πλήρως...
να συμπληρώσω μόνο ότι στη Γαλλία ηλίθιε άνθρωπε, αυτοί που εξεγέρθηκαν είχαν προέλθει και από γαλλικές αποικίες, μια υποτυπώδης έστω σχέση...
εδώ από που ακριβώς έχουν έρθει όλοι οι μαλάκες αλβανοί, πακιστανο-αφγανο-ιραν-ιρακο-κουρδο-μπαγκλαντεσιανοι και λοιποί και θέλουν και δικαιώματα;
κι άμα μιλάς για Γαλλία να σου θυμίσω αγαπητέ αρχίδα τον Καζάκο...
θυμάσαι τότε για πότε το παίξανε κλαμμένες παρθένες οι αλλοδαποί;
βούλωστο λοιπόν και μη μας μιλάς για Γαλλίες...
τιποτένιε...
ας κάνουμε ένα δημοψήφισμα για το αν τους θέλουμε τους φίλους σου ...
συμφωνείς δημοκράτη;
ή είσαι φασίστας και θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου;

Ανώνυμος είπε...

παιδια πατε να κανετε σοβρη συζητηση με τον πρεζακια?

αυτος ειναι ενα περιθωριακο στοιχειο, που οταν δεν κανει ληγμενους μπαφους, γραφει καμμια μαλακια για να ευχαριστησει τους αλλοδαπους μπαφο-προμηθευτες του.

Αν ειναι και πουστης σιγουρα εχει γκομενο αλλοδαπο. Αν λεω.

Λεγεται βεβαια και οτι και αυτο το μπλογκ του κωλου το εχουν σκοπιανοι που το παιζουν ελληνες, οπωε το gate32 που το ειχαν αλβανοι που το παιζαν ελληνες και γραφανε συνεχεια υπερ των αλλοδαπων.

οποτε παει συντομα για κλεισιμο..

τι πατε να κανετε συζητηση με αυτο το παρταλι τωρα..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ
ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

1:06 πμ

Τα λες πολυ καλα φιλε...