Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΝΩ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

"Σε ό,τι αφορά στην επερχόμενη 6η Δεκεμβρίου, θέλω να σας πω ότι η αντικουλτούρα της βίας δυστυχώς έχει κερδίσει έδαφος και εκφράζεται φασιστικά, είτε μέσω της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου πολλών πνευματικών ανθρώπων, είτε με βίαιες καταστροφές στη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία.
Ασφαλώς η άνοδος της βίας έχει βαθιές κοινωνικές ρίζες. Δεν είναι αστυνομικό θέμα. Η καταστολή δεν αρκεί για να ξεριζώσει τον φανατισμό, την τυφλή βία που ωθεί νέα παιδιά να επιτίθενται με μίσος εναντίον συνανθρώπων τους.
Η 6η Δεκεμβρίου λοιπόν είναι μια ευκαιρία για αναστοχασμό. Είναι μια ευκαιρία για αναστοχασμό για τη νέα γενιά και τις διεκδικήσεις της. Είναι μια ευκαιρία να προτάξουμε την κουλτούρα του διαλόγου αντί για την κουλτούρα της βίας.
Η Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της με αποφασιστικότητα, με αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στην προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη. Με τη δυνατότητα να διαδηλώσει οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης τη βούλησή του για οποιοδήποτε πρόβλημα. Δεν συντρέχουν λόγοι φόβου ή πανικού. Η πόλη πρέπει να λειτουργήσει σαν να είναι μια κανονική Κυριακή.
Ας τιμήσουμε όλοι τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού με νέες διεκδικήσεις, νέους αγώνες, νέες μορφές κοινωνικής πάλης και κοινωνικής συμμετοχής. Όχι σε βιαιότητες, σε καταστροφές, σε σπασίματα, σε βία και μίσος. Η βία φέρνει βία. Όμως οι ιδέες είναι το καλύτερο αλεξίσφαιρο απέναντι στη βία."

Ο Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος,μαζι με τη μητερα του.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.
ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.

ΕΠΙΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΊ ΞΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΘΟΝΕΣ,Ή ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ" ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Δηλαδή, αν είχε δολοφονηθεί από έναν οδοντίατρο, ας πούμε, δεν θα ήταν αδικοχαμένος;
Απλά ας ελπίσουμε η μνήμη του να μην ξαναχρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα γιά να εκτονωθούν μερικοί ηλίθιοι σπάζοντας την πόλη.

Ανώνυμος είπε...

O Xrysoxoidis ekmetaleuetai to onoma tou,h oi dh8en anarxikoi pou kanoun ta xathria twn afentikwn?

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΛΟΝΤΡΕΖΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 9.16 ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΤΑ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

o 9.16 ακολουθει την τακτικη ιντυμιντια: βριζει νεκρους πισω απο την ανωνυμια του

warrel29 είπε...

Πάντως 9.16 έχε υπόψιν σου ότι εμείς, οι κόκκινοι φασίστες του indymedia μπορούμε οποιαδήποτε ώρα γουστάρουμε να βρούμε το ip σου και να σου έρθουμε για μια επισκεψούλα έτσι ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.
Για αυτό πούλευε σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

2:31 Oi proodeutikoi mh fasistes xaxa

Ανώνυμος είπε...

Aκριβώς 2:38... O σκοπός ποτέ δεν ήταν, δυστυχώς, να τιμηθεί η μνήμη του νεκρού Αλέξανδρου. Ήταν να πουλήσουν τζάμπα μαγκιά κάτι σαν τον 2:31.

Ανώνυμος είπε...

2.31 κανε επισκεψη και εχω 2 πακετα με 9αρες και ενα ber..κανενα προβλημα ελα να τα λυσουμε χωρις να μπεις στον κοπο.
στα μανιατικα ειμαι.δωσε σημα και ερχομαι σουμπιτος.
εσυ προσεχε απο που η πως θα φυγεις.

Ανώνυμος είπε...

όποιος δεν έχει πάρει καμία αγωγή απ'το σπίτι του εκφράζεται όπως ο 9.16. Ίσως μεγάλωσε στο δρόμο το καημένο.