Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2009

ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΒΑ...ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΜΕΤ...ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ,ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ;;;

Την πρόθεσή του να αντιμετωπίσει τα εντεινόμενα φαινόμενα βίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας, επαναβεβαιώνει ο υπουργός Κοινωνικής Προστασίας Μιχ. Χρυσοχοϊδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα « Καθημερινή της Κυριακής».Δηλώνει επίσης ότι θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της Κων/νας Κούνεβα και θα προχωρήσει την «επιχείρηση Εξάρχεια».

Αυστηρά μηνύματα κατά όσων συντηρούν την ανομία στην πόλη, απηύθυνε ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Επέτειος δεν σημαίνει καταστρέφω την πόλη. Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο".

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα. "Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς", σημειώνει και χαρακτηρίζει "φασίστες»"και "δολοφόνους", τη νέα γενιά τρομοκρατών. "Άλλο να υπάρχει ένα πολιτικό υπόβαθρο, να φθάνεις μέχρι το λατινοαμερικάνικο αντάρτικο, ώστε να ξετυλίξεις τον μίτο και άλλο να μην υπάρχει τίποτα", πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοίδης και επανέλαβε τη βούλησή του να προχωρήσει την "επιχείρηση Εξάρχεια", με την ΕΛ.ΑΣ, αφού εξασφαλίσει και "νέες συμμαχίες".

"Το καθεστώς ομηρίας των Εξαρχείων δεν θα συνεχιστεί. Οι καταστροφές και η ανεργία, που έφερε η δράση τους, έχει σήμερα δραστηριοποιήσει ένα πολύ ευρύ μέτωπο εναντίον τους", σημείωσε, ενώ διευκρίνισε ότι "το θέμα δεν είναι μόνο αστυνομικό", επισημαόινοντας την αναγκαιότητα συντονισμένης δράσης φορέων, με βασικό πυρήνα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ"...

ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΥΝΕΒΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ;;;
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΑΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ OFF THE RECORD ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;
ΑΣ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ,ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΕΙ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΣΘΕΝΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ....

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ,ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ,ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΚΟΥΝΕΒΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ...ΚΙ'ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ...ΟΠΩΣ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...ΓΙΆΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-11-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ