Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2009

ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ...Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ

Συζητήθηκε χθες στο Διοικητικό Εφετείο η προσφυγή 63 δημοτών για την ακύρωση της οικοδομικής άδειας κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ στο παρκάκι Κύπρου και Πατησίων. «Οι νομικοί σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων ισχυρίστηκαν ότι ο χώρος αυτός δεν ήταν ποτέ πάρκο, αλλά οικοδομήσιμο οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου.

Οσο για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 830/89, με την οποία είχε χαρακτηριστεί ο χώρος κοινόχρηστος, πρασίνου, παιδικής χαράς και Κέντρου Νεότητας, λόγω της μη δημοσίευσης σχετικού διαγράμματος στο ΦΕΚ, χαρακτήρισαν την ίδια την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου "ανυπόστατη", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωτοβουλία κατοίκων για την υπεράσπιση του πάρκου Κύπρου και Πατησίων. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου... Το θετικό είναι ότι μέχρι τότε ισχύει η απόφαση αναστολής εκτέλεσης των εργασιών του έργου κατασκευής υπόγειου γκαράζ στο παρκάκι Κύπρου και Πατησίων.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ,ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
12-11-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάλι ρεζίλι θα γίνει ο δήμος. απλά δεν παίζει να γίνει γίναι πάρκινγκ εκεί. χαμός θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Απο το παρκακι εφυγαν οι περισσοτεροι συριζαιοι κλπ. και ξαναγεμισε με τους συνηθεις αραπαδες εμπορους ναρκωτικων και για ξεκαρφωμα γραψανε και μια 'αντιναρκωτικη' μαλακια στους τοιχους γυρω.