Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2009

ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΣΟΚ-COSCO ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ...

"Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως άλλοθι, κάτι που δήθεν αποκαλεί διάλογο, προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να διαμορφωθούν δυσμενή τετελεσμένα στην εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να εγκατασταθεί, χωρίς αντίσταση, η COSCO στο λιμάνι του Πειραιά και να αρχίσει να εφαρμόζεται, με επουσιώδεις και ανώδυνες ίσως τροποποιήσεις στο μέλλον, η Συμφωνία παράδοσης του λιμανιού, την οποία το κυβερνητικό κόμμα κατήγγελλε προεκλογικά ως αποικιοκρατική και αντεργατική.

Η κυβέρνηση με τη στάση της υποτιμά όχι μόνο τα συμφέροντα αλλά και την νοημοσύνη και την αγωνιστική ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος και των εργαζομένων στο λιμάνι και κυρίως βλάπτει σοβαρά τον Πειραιά, το δημόσιο συμφέρον και την ελληνική οικονομία.
Όσοι σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες!"

Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Θοδωρή Δρίτσα, αύριο θα έχουν συνάντηση με την υπουργό κ. Λούκα Κατσέλη, στο κτίριο του πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στο Λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά την τύχη της σύμβασης μεταξύ ΟΛΠ και COSCO, για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την καταγγελία και ακύρωσή της.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO...
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ ΟΤΕ,ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ,ΤΗΣ ΕΥΑΘ,ΤΟΥ ΟΣΕ,ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ Κ.Α...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: