Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2009

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ 14ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;;

ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΕ 14ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΣΚΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ Η ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Σε συνέντευξη Τύπου, δικηγόροι της Ομάδας Νομικής Βοήθειας, γονείς, αλλά και ο δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Γέττος , ο οποίος προσήχθη στο Αλλοδαπών για εξακρίβωση αν και έδειξε ταυτότητα δημοσιογραφικής ιδιότητας, κατήγγειλαν τις «παράνομες», όπως τις χαρακτήρισαν, πρακτικές που εφάρμοσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των προσαγωγών, αλλά και κατά την παραμονή των προσαχθέντων, κυρίως των ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ και στο Αλλοδαπών. «Καλούμε όλους τους γονείς και τους ανηλίκους που υπέστησαν την αστυνομική αυθαιρεσία να κάνουν αναφορές στον Συνήγορο του Πολίτη, να τις κοινοποιήσουν προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και να προετοιμαστούν συλλογικά για προσφυγές στη Δικαιοσύνη. Είναι παράνομες οι προσαγωγές, οι ανήλικοι επεδείκνυαν ταυτότητες στους αστυνομικούς και δεν συμμετείχαν σε καμία παράνομη πράξη» επεσήμανε ο δικηγόρος κ. Νίκος Μαβίλης.

Την εμπειρία της ανήλικης κόρης της περιέγραψε η κοινωνική λειτουργός κυρία Κατερίνα Μπούτου. «Αν και έδειξε την ταυτότητά της, συνελήφθη, και την ώρα της κατάθεσηςστερήθηκε της παρουσίας δικηγόρου. Ολα αυτά συνιστούν επικίνδυνα φαινόμενα για τη δημοκρατία» υπογράμμισε η κυρία Μπούτου. Για χυδαίες ύβρεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και υπονοούμενα σε 14χρονα κορίτσια από πλευράς συγκεκριμένων αστυνομικών με πολιτικά στο Αλλοδαπών έκανε λόγο από την πλευρά της η δικηγόρος κυρία Εύη Μουγκαράκη , υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «οι αθρόες προσαγωγές προσέβαλαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι και στόχο είχαν την ουσιαστική αποτροπή της πορείας, ενώ η στάση της Εισαγγελίας Ανηλίκων απέναντι στα παιδιάπαραβίασε εν πολλοίς το τεκμήριο αθωότητάς τους».

ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ?

λογικός είπε...

και εκτός από τα ματ, έχουμε και τα υατ (τους πράσινους) και όλα αυτά τα σώματα που αποτελούνται από ειδικούς φρουρούς. που σημαίνει εκπαίδευση τρεις μήνες και βγαίνεις στο δρόμο με όπλο. αρκετά πιθανό να έχεις πάει και ειδικές δυνάμεις.
ε.. αν είσαι και κομπλεξικός-αμόρφωτος, που δε θέλει και πολύ για να επιλέξεις να γίνεις μπάτσος, έχουμε ένα φοβερό συνδυασμό περίπτωσης υπανθρώπου που περιφέρεται στους δρόμους, εξουσιάζοντας..

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΟΧΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΡΙΖΙΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΡΧ..... ΣΟΥ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Θανατική ποινή σε κάθε παιδεραστή.
Ειδικά αν είναι μπάτσος!