Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ 16ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΤΟΥΣ ΤΙΛΙΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ...

Ποινική δίωξη για κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος έξι 16χρονων που φέρονται ότι πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης.

Ο ένας απ' αυτούς κατηγορείται για "έκρηξη" και "κατοχή- κατασκευή εκρηκτικών υλών" και οι άλλοι πέντε για "απλή συνέργεια" στις παραπάνω πράξεις. Παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή. Μαζί με τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για "παραμέληση εποπτείας ανηλίκου" και για τους οποίους διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι οκτώ κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη. Μετά τις απολογίες τους οι τρεις προφυλακίστηκαν και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους επειδή είναι ανήλικοι. Οι άλλοι επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας Αλέξη Γρηγορόπουλου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος των τεσσάρων ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα παραπέμποντας στην κύρια ανάκριση. Άλλοι δύο παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο κι ένας στο Αυτόφωρο Μονομελές. Κατά την προσαγωγή τους στο Δικαστικό Μέγαρο είχαν τη συμπαράσταση φίλων τους που φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομίας.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΥΓΕ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι επειδή είναι 16 χρονών νομιμοποιούνται να καινε και να σπάνε; κι αν τους πιάσουν να τους αφήσουν ελεύθερους γιατι είναι ανήλικοι; πας καλα ρε;
το χετε χασει με τις μαλακίες αυτές...
σε ποια άλλη χώρα γίνονται αυτα; αλλα αυτά προκαλεί η ανομία κι η αδιαφορία.
κι ύστερα λες για τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης και λοιπά σε άλλα άρθρα...
για να κάνανε τα ίδια στην Αγγλία ή την Ολλανδία...
θα τους άφηναν έτσι;
πες μου ρε σε ποιά άλλη χώρα γίνονται καταλήψεις σε σχολεία;
μόνο Ελλαδιστάν.
γαμμήσι ασάλιωτο θέλουν κι αυτά κι οι γονείς τους που μόνο να τα κάνουν ξέρουν, και μετά τα αφήνουν στον αυτόματο πιλότο.
να τους καταστρέψουν τη ζωή συμφωνώ 100%.
ναι στη διαμαρτυρία, δικαίωμα τους είναι αλλά κατηγορηματικό ΟΧΙ στην καταστροφή

Ανώνυμος είπε...

na mpoune fylaki arketa xronia zitaei o aplos laos

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι
λαος, πολιτες, φοιτητες, αριστεροι αγωνιστες,
εναντιον
των αναρχοειδων.

βαδιζουν ηδη ολοταχως προς την πληρη διαλυση,
και απορριψη απο οποιονδηποτε σκεπτομενο, διαννουμενο και ξυπνιο ανθρωπο αυτης της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, να υποχρεωθούν οι γονείς των ανήλικων καταστροφέων να πληρώσουν οι ίδιοι γιά τις ζημιές που κάνουν τα παιδιά τους.

Ανώνυμος είπε...

6:45 θα ηταν η καλυτερη λυση τουλαχιστον για τους ανηλικους. Αλλα αντε να βρεις ακρη μετα το τι σπασανε και αν σπασανε και τετοια. Γαμησε τα δικοπο μαχαιρι ειναι κατι τετοιες ιστοριες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρ Θ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α ρε γαμώ την αγραμματοσύνη σου, albano είσαι?

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια....ντροπη σε μας που δεν ειμαστε μαζι τους...αλλα βεβαια τα συμφεροντα και οι βολεμενοι ελληναρες ειναι ολο λογια...τα τρωγαν και τα τρωνε τοσα χρονια απο τον ελληνικο λαο καταστρεφοντας καθε υποδομη που θα μπορουσαμε να ειχαμε για να μην φτανουμε σε τετοιες καταστασεις....υποδομη για το μελλον μου και το μελλον των παιδιων...λαλατε λοιπον με γεματες τις κοιλιες σας!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο, 6:53.
Η εφαρμογή της ιδέας που πρότεινα είναι δύσκολη... Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν αδικίες.

Ανώνυμος είπε...

Με τη δική σου λογική, 6:59, όποιος δεν κατασκευάζει εκρηκτικές ύλες, είναι βολεμένος.

Ανώνυμος είπε...

με την δικη σου λογικη ισοπεδωνεις τα παντα....πιανεσαι απο τις εκρηκτικες υλες ενω ξερεις οτι μπορεις απλα με την παρουσια σου και μονο να συμβαλεις....καθε τροπος διαμαρτυριας ειναι αποδεκτος τουλαχιστον απο μενα(ιστορικα με χαδακια τιποτα δεν κερδιθηκε)..κριμα αλλα εδω ειναι 5:06 και δεν φτανουν οι βομβες μου απο τοσο μακρυα!

Ανώνυμος είπε...

μετα τα παιδια και τους κουκουλοφορους ποιοι θα ειναι οι επομενοι οι οποιοι θα φταινε για το χαλι της Ελλαδος?

οι γονεις των παιδιων θελετε να πληρωσουν τις ζημιες των παιδιων τους...

τις κλεψιες των πολιτικων (οι οποιες ειναι πολυ μεγαλυτερες) δε σας πειραζουν?

αυτες ποιος θα τις πληρωσει??????

σταματηστε να τα βαζετε με το βαπορακι και βαλτε τα με τον εμπορο...αν τολματε βεβαια.

Ανώνυμος είπε...

TO MELON TOUS TO KATASTREPSAN OTAN MPLEXAN ME TA ANARHIA TORA INE ARGA.ALA ESAS PREZA LIGO SAS ENDIAFERI OLA TA TSIRAKIA TOU INDY MONO TON KOLO TOUS KITAN.

Ανώνυμος είπε...

7:20, δυστυχώς επαναλαμβάνομαι, αλλά πιστεύω απόλυτα το εξής:
Tο ότι κάποιος είναι λαμόγιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε όλοι.
Στην Ελλάδα όλοι σαν παπαγάλοι επαναλαμβάνουν αυτό το επιχείρημα! Εμένα αυτό μου φαίνεται απλά ως μιά φτηνή δικαιολογία γιά να καλύψει κάποιος την ψυχική του χρεωκοπία και την κατάντια του!

Ας μην μας απασχολεί αποκλειστικά, λοιπόν, τι θα κάνουν οι πολιτικοί, και ας δούμε το πώς θα κάνουμε τη δική μας καθημερινότητα καλύτερη, βελτιώνοντας παράλληλα και αυτήν των άλλων γύρω μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΝΟΜΟΣ 4000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. ΠΑΛΙΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ 16ΧΡΟΝΟΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Στην Αγγλία και στην Ολλανδία έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα, πίστεψέ με. Ο Καλαμπόκας για τη δολοφονία του Τεμπονέρα 3 χρόνια μπήκε μέσα. Με δουλεύεις?? Αν είμαστε κεφάλια και ενήλικοι τραβάμε σκοτώνουμε και με ένα καλό δικηγόρο όλα οκ? Αν είμαστε όμως 16 είμαστε εγκληματίες και θέλουμε κρέμασμα? Τον παίρνετε κύριε ή κυρία μου? Ή μήπως δεν τον παίρνετε και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά σας??