Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΤΙΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...


Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μεικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης τον στυγερό δολοφόνο που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε διαπράξει στη Σαντορίνη.
Πρόκειται για τον άνδρα, που τον Αύγουστο του 2008, αποκεφάλισε τη φίλη του και περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους του νησιού.

ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

erothsh;

o sxizofrenhs dolofonos
telika tha faei megalhterh phnh apo to sofron astynomo kyrio korkonea;

h apanthsh sto prosexh melon

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ,ΚΑΘΑΡΜΑ.ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η΄ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 6:29 ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δε θυμάται κανείς ότι αυτό το παιδί δύο μέρες πριν το φονικό είχε καταφύγει στο Κέντρο Υγείας (λέμε τώρα...) ζητώντας ουσιαστικά βοήθεια όπου απλά τον συμβούλεψαν να απευθυνθεί σε ειδικό (η Σαντορίνη φυσικά δεν έχει).
Δεν επιρρίπτω ευθύνη στους αγροτικούς - αν και κάποιον θα' πρεπε να ενημερώσουν έτσι που τον είδαν τρελαμένο - αλλά στην έλλειψη κρατικής μέριμνας που για τα νησιά ( τη Σαντορίνη λέμε τώρα - φανταστείτε Σίκινο, Δονούσα, Ανάφη κλπ) αποβαίνει πολλές φορές μοιραία και γι' αυτό είναι κι εγκληματική.