Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΚΑΙ 5ο ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ...ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...

Τοξικομανείς έχουν μετατρέψει σε στέκι μια εγκαταλελειμμένη καμένη διώροφη κατοικία σε απόσταση πέντε μέτρων από την αυλή του 3ου και του 5ου διαπολιτισμικού δημοτικού σχολείου. Από νωρίς το πρωί μέχρι τα ξημερώματα πηγαινοέρχονται χρήστες για να πάρουν τη δόση τους, χωρίς να διστάζουν να προβάλλουν τις σύριγγες στα αθώα βλέμματα των παιδιών.

Οι γονείς των μαθητών είναι αναστατωμένοι και άρχισαν πλέον να φοβούνται να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο. “Πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο και περνάμε ανάμεσα από άτομα που χτυπάνε σύριγγες. Τα παιδιά τρομάζουν, ενώ κάποια πολύ μικρά βάζουν τα κλάματα. Θα μολυνθούμε όλοι. Φυλαγόμαστε να μην κολλήσουν τα παιδιά τη νέα γρίπη, αλλά ο κίνδυνος από τους ναρκομανείς είναι πολύ μεγαλύτερος”, αναφέρει μητέρα, που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το όνομά της.
“Πολλοί γονείς σκέφτονται να σταματήσουν τα παιδιά από το σχολείο. Έρχονται να μάθουν γράμματα, να προοδεύσουν στη ζωή τους και αντικρίζουν εικόνες που προκαλούν τρόμο ακόμη και σε μεγαλύτερους. Το περιβάλλον, στο οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά μας, είναι το χειρότερο που μπορεί να έχουμε. Η ανέχεια όμως και η φτώχεια μας αναγκάζουν να παραμένουμε στα σπίτια μας. Όποιος έχει τη δυνατότητα φεύγει από εδώ και αναζητά αλλού την τύχη του, ώστε να αναθρέψει σωστά τα παιδιά του”, περιγράφει ο κ. Τάκης Γρηγορίου, κάτοικος του συνοικισμού.

Οι χρήστες δεν άφησαν για τα παιδιά ούτε το αθλητικό κέντρο, γυμναστήριο του Δενδροποτάμου, το οποίο μετέτρεψαν σε στέκι. Οι μαθητές δεν μπορούν να γυμναστούν ή να παίξουν μπάσκετ, καθώς οι τοξικομανείς παίρνουν τη δόση τους ακόμη και δίπλα στο τερέν. “Η κατάσταση είναι τραγική. Είμαστε δύο βήματα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Εάν δεν περάσει κάποιος από εδώ, δεν μπορεί να καταλάβει υπό ποιες συνθήκες ζούμε”, υπογραμμίζει κάτοικος.

Ο Δενδροπόταμος, εεχει πληθυσμό πάνω απο 3000...
Σε κάθε στενό, σε κάθε γωνιά, ακόμη και στους πιο κεντρικούς δρόμους του Δενδροποτάμου, όπως είναι ο πεζόδρομος της Κωνσταντινουπόλεως ή η οδός Αγίου Νεκταρίου, κυκλοφορούν χρήστες ναρκωτικών και γίνονται δοσοληψίες με τους εμπόρους. Παρότι σε κεντρικό σημείο βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα, οι έμποροι δραστηριοποιούνται ακόμη και τις μεσημβρινές ώρες!!!


ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ...ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ,ΚΑΘΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2009


Φωτης Κατσουμπαρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εαν εχουν τα αρχιδακια, τα Μπατσουλινια ας μπουνε στον Δενροποταμο.
Εφοσσον τους βασταει .........

Εδω ειμαστε και σας περιμενουμε με την φωτια αναμενη για χοιρινο με πρασο χωμενο στον κολο σας κολομπατσοι - γουρουνια.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε;Μεχρι και οι γύφτοι απέκτησαν λαπτοπ;Και αν ναι από πότε έμαθαν να γράφουν;Πρέζα ότι την μάνα σου την πηδάει μπάτσος το είχαμε μυριστεί.Οτι την κακοπηδάει δεν το ξέραμε.Συνήθως οι μπάτσοι είναι καλοί γαμιάδες.Αν θες ρώτα και την αδελφή σου.