Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009

ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 7,5ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ SANOFI ΚΑΙ ΒΙΑΝΕΞ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Ακομη ενα σκανδαλο για το Υπουργειο Υγειας και τις κυβερνησεις του Πασοκ και της Νεας Δημοκρατιας,
βλεπει σημερα το φως της δημοσιοτητας.

Πιο συγκεκριμενα,συμφωνα με σημερινο δημοσιευμα της Real News,oι κυβερνησεις του Πασοκ και της Νεας Δηπρασιας,πιεζομενες απο τα ΜΜΕ και υπο τον φοβο μιας γενικοτερης πανδημίας απο την γριπη των χοιρων,το υπ.Υγειας παραγγειλε εναν σκασμο δοσεις εμβολιων για την γριπη των χοιρων,ωστε να ειμαστε καλυμμένοι για παν ενδεχομενο.
Η προπαγανδα ομως,οπως φανηκε δεν επιασε τοπο και παρολο που το εμβολιο διατίθεται δωρεαν στους πολιτες της Ελλαδος,ο κοσμος δεν πηγε να το κανει.

Πιο συγκεκριμενα μεχρι και σημερα εχουν εμβολιαστει με το εν λογο εμβολιο για τη νεα γριπη μονο 300.000 πολιτες...με αποτελεσμα πλεον το Υπουργειο Υγειας να κανει αγωνα δρομου,ωστε να επιστρεψει πισω 8.000.000 δοσεις του εμβολιου.
Μαλιστα,επειδη θελουμε να τα εχουμε και καλα με τους εν λογο προμηθευτές του εμβολιου,τους δωσαμε προκαταβολικα 7,5 εκ.ευρω!!!!

Στο σημειο αυτο να σημειωσουμε πως απο το καλοκαιρι κι'ολας,εφημεριδες μεγαλης κυκλοφοριας οπως το Βημα,το Πρωτο Θεμα κα,προεβλεπαν πως μεχρι και το τελος Δεκεμβριου θα εχουμε στην Ελλαδα πανω απο 1000 νεκρους απο τη γριπη των χοιρων...αριθμος βεβαια ο οποιος δεν ανταποκρίνεται σε καμια περιπτωση με την πραγματικοτητα,καθως στη χωρα μας εχουν πεθανει μονο 52 ανθρωποι απο τη νεα γριπη και το 98% απο αυτους ειχαν βεβαρυμένο ιατρικο ιστορικο.

Και καποιες σοβαροτατες ερωτησεις επιστημονικης φαντασιας για το τελος...

Υπαρχουν εκδοτες και λοιπα δημοσιογραφικα γιουσουφακια,τα οποια εσπερναν τον πανικο για τη νεα γριπη,επειδη διατηρουν μετοχες,ή φιλικες σχεσεις με τους εισαγωγεις του εμβολιου για την γριπη των χοιρων στην Ελλαδα;;;;
Και εαν ναι ποιοι ειναι αυτοι;;;

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2009 ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 11.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ,ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 100.000,ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2009

2 σχόλια:

Kost@z είπε...

να τα παρουμε πισω τοτε... αφου ειναι αχρηστα πλεον... εκτος βεβαια και αν εμβολιασουμε απο 10000 φορες τους δημοσιοκαφρους που εσπειραν τον πανικο, και τους πουλημενους πολιτικαντηδες της δεκαρας που σιγονταριζαν.... Αληθεια, εμβολιο για την βουλευτικη ασυλια υπαρχει??

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΛΑΒΟ,ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ,ΑΣΧΕΤΟΙ,ΠΡΕΖΑ ΤV,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ....