Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2009

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!!!


Από το ΓΕΕΘΑ έγινε γνωστό ότι αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο στο Νότιο Αιγαίο για τη μεταφορά προσωπικού και είχε απογειωθεί στις 12:35 απο τη Ρόδο, δέχθηκε στις 12:38 δύο κλήσεις απο Τουρκικό ραντάρ,που ανέφεραν ότι παραβιάζει τον Τουρκικό εναέριο χώρο.
Στις 12.40 στο Εσκί Σεχίρ ενεργοποποίησε την γνωστή "κόκκινη γραμμή" για να ενημερώσει σχετικά τη Λάρισα.

Η ελληνική πλευρά αφού παρατήρησε οτι η "κόκκινη γραμμή" ενεργοποιείται μόνο οταν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, απέρριψε τις τουρκικές αιτιάσεις, υπογραμμίζοντας τις σχετικές προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tα βλέπετε λοιπόν ότι και οι Έλληνες κάνουν παραβάσεις αλλά δε μας το λένε τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξημέρωσης; Όλο φταίνε οι άλλοι. Αίσχος. Για όλα φταίνε οι Έλληνες στρατιωτικοί. Κια για τα εγκλήματα εναντίον των Τούρκων στην Κύπρο. Και τα εγκλήματα εναντίον των αμάχων Τουρκοκυπρίων. Θάνατος λοιπόν αξίζει στους ταρίφες που κλέβουν τον κοσμάκη στο αεροδρόμιο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ?ΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΓΙΩΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

πρώτη φορά? κούνια που σας κούναγε...
καθημερινά κάνουμε παραβάσεις και εμείς και οι απέναντι. Μη κοιτάτε πού δεν λένε τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

KAI ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ 6:08 ΚΑΙ 7:52ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΥΡΙΟΙ", ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ - ΑΝ ΖΕΙΤΕ-ΟΤΑΝ ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΓΙΝΕΙ - ΑΝ ΓΙΝΕΙ- ΓΕΓΟΝΟΣ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΝΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ": ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ. ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΚΕΣΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ" ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ 6:08; ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΟΛΓΚΑΤΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζώα το αεροπλάνο ήταν πάνω από την Ρόδο,η Ρόδος είναι ανήκει στην Τουρκία;Καθαρή τακτική της Τουρκία είναι!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10162&Itemid=139

Ανώνυμος είπε...

Απιστευτα αφελεις και εντελως εκτος πραγματικοτητας ο πρωτος κι ο τριτος. Ή μηπως πρακτορες ανθελληνικων κυβερνησεων και κεντρων?(δε πιστευω) Ελπιζω να ειναι το πρωτο γιατι αυτο ισως και να διορθωνεται.
Αμα ξεστομιζετε τετοια αισχη καλα θα κανετε πρωτα να διαβασετε και λιγο τι γινεται στην ευρωπη στο νατο και σε ολους τους αρμοδιους φορεις που τους στελνουμε τρεις με τεσσερις χιλιαδες αναφορες ετησιος, με ολες τις απαραιτητες αποδειξεις, για τις παραβιασεις των συνορων μας και παρανομιες κατα το διεθνες δικαιο.Πρεπει να καταλαβετε οτι βγαζετε το ματι σας με το ιδιο σας το χερι.Βλαπτετε, εστω και λιγο, το κρατος σας, το σπιτι σας. Ουδεποτε καταδικαστηκε ή εστω απλως να αποδεικτηκε καποια κατηγορια απο τη τουρκια προς τη χωρα μας.
Καλη φωτιση, τι να πω...

Ανώνυμος είπε...

6.08 σταμάτα να το παίζεις, είσαι μεγάλο παιδί πιά. Ξερόλα που έβγαλες και τελικό πόρισμα.