Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ.ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Στην αναστολή των κινητοποιήσεων τους προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο Αθηναίων, έπειτα και από την απόφαση της Δικαιοσύνης η οποία έκρινε καταχρηστική την απεργία.
Οι εργαζόμενοι αρχισαν απο χθες το βράδυ την αποκομιδή των απορριμμάτων, αλλά εκτιμάται ότι θα χρειαστούν δέκα ημέρες για να καθαρίσουν οι δρόμοι της πρωτεύουσας από τους 9.000 τόνους σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί.

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της λήξης των απεργιακών κινητοποιήσεων ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης κράτησε ανοιχτό το «μέτωπο» με την κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών, επιρρίπτοντας εκ νέου την ευθύνη για την κατάσταση στην «αδιαλλαξία του υπουργού κ. Ραγκούση».

Η αδιαλλαξία του υπουργού κ. Ραγκούση, έριξε σε απελπισία χιλιάδες συμβασιούχους εργαζόμενους σε πολλούς Δήμους της χώρας. Η απελπισία αυτή οδήγησε τους εργαζόμενους συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου της Αθήνας στη γνωστή πολυήμερη απεργία που ταλαιπώρησε την πόλη, τους κατοίκους της και τον εμπορικό κόσμο.Η ταλαιπωρία αυτή τελείωσε απόψε. Οι εργαζόμενοι γύρισαν στη δουλειά τους, η Αθήνα θα είναι έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και να υποδεχθεί την καινούργια χρονιά με όσους και όσες την αγαπούν και επειδή αυτός που θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη γι’ αυτή την ταλαιπωρία, δεν πρόκειται να το πράξει ,ζητώ εγώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου εξ’ ονόματος όλων ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

ΝΙΚΗΤΑ,ΑΝΤΕ ΒΡΕ...ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΟΠΗΚΑΝ 250 ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!


ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντως το καλύτερο δέντρο, το πιο φωτεινό, ήταν το περσινό..

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν και με αυτους του χαραμοφαιδες υπαλληλους του δημου !!!

Εαν δεν γουσταρουν να δουλευουν στον δημο με 690 , ας παρουν μια χρυση ευκαιρια και ας ψαξουν για καμια δουλιτσα

Αντε στο καλο και εσεις , ας μεινουν λιγοι και καλοι υπαλληλοι επιτελους

Ανώνυμος είπε...

Άραγε θα το "ανάψουν" και φέτος;...μακάρι θεούλη μου!

Ανώνυμος είπε...

11:26, ελπίζω να πήρες πολλές φωτογραφίες πέρισυ, διότι αυτό που ονειρεύεσαι δεν θα ξαναγίνει.
Έτσι, περιορίσου να θαυμάσεις την ''καθαρή πόλη'',όπως γράφεις.

Όταν καταφέρουν, δηλαδή, και την καθαρίσουν, επιτέλους, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ότι, όταν εκβιάζεις, στο τέλος ο εκβιασμός στρέφεται εναντίον σου.

Στην τελική, όπως καλά λέει ο φίλος 10:15,
''Εαν δεν γουσταρουν να δουλευουν στον δημο με 690 , ας παρουν μια χρυση ευκαιρια και ας ψαξουν για καμια δουλιτσα''.

Ανώνυμος είπε...

δεντρακι μου λαμπρο
φεγγε μου να περπατω

να πηγενω στη βουλη

για να καιω μπατσους ποιο πολυ



mouhahahaha batsoi vismaties zambon politelias

Ανώνυμος είπε...

νατα τα παιδιά πάλι..
10:15, 12:23

η δικιά σας η δουλίτσα μια χαρά πάει βλέπω..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ??? ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.ΖΗΛΙΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Oλοι προσπάθουν για το καλύτερο στην ζωή τους μην σας πιάνει κακία επειδή δεν δουλεύουμε όλοι στο δημόσιο,δεν γίνεται αυτό χωρίς τους εργάτες στην καθαριότητα θα είμασταν αφρική

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι χωρίς εργάτες καθαριότητας θα είχαμε βρωμίσει. Αφού, όμως, έχοντας τους συγκεκριμένους, πάλι βρωμίσαμε, δεν καταλαβαίνω γιατί στην τελική οι εργάτες καθαριότητας πρέπει να είναι στο δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα είναι ότι όσο δεν τακτοποιούνται υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ξαναβρωμίσουμε πολύ σύντομα και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μας σώσει από τη βρώμα. Και από αυτή την άποψη συμφωνώ κι εγώ ότι κάτι δραστικό πρέπει να γίνει