Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ...ΕΛΕΟΣ...


Σήμερα παραμονή χριστουγέννων, αποφασίσαμε να κινηθούμε κάτω από το πέπλο της νύχτας μέσα στους αφιλόξενους δρόμους της πόλης και να επισκεφθούμε την άγια φάτνη γυρεύοντας τον θεάνθρωπο. Σταθήκαμε απέναντι από το παγωμένο βλέμμα του φρουρού των γραφείων του «προστάτη του πολίτη» στην άνω πόλη και περιθάλψαμε στην αγκαλιά μας τον jesus christ για να τον φιλοξενήσουμε για λίγες μέρες στην τρομοκρατική γιάφκα που διατηρούμε σε κάτι μυστικές στοές κάτω από την πόλη της θεσσαλονίκης. Μετά το αρχικό σοκ που υπέστη απομακριζόμενος από τη μαμά του παναγία, είναι καλά στην υγεία του.

Αν μέχρι το βράδυ στις 12.00 δεν προχωρήσετε στην απελευθέρωση των συντρόφων που είναι έγκλειστοι στις φυλακές της αυτοκρατορίας, τότε ο jesus θα χαθεί για πάντα και τότε δεν έχει χριστούγεννα! Τσάμπα όλα τα λεφτά που δώσατε στα κάλαντα!!!
Σαν ένδειξη ότι έχετε καταλάβει τη σοβαρότητα του πράγματος, θέλουμε την άμεση απαλλαγή καθηκόντων του συντρόφου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που τον κρατάτε υπνωτισμένο και τον στρέφετε εναντίων των παλιών του φίλων και συντρόφων.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!
Αντίχριστος και υιός

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ,ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο σας πηραν ολοι χαμπαρι και ειστε πια για τον πουτσο εντελως ρε.

ενω το κκε ανοιγει διοδια κτλ.. εσεις και ο συριζα σας ακομα ασχολειστε με παιδικες μπουρδες και μαλακιες μια ζωη.

μπραβο ρε μαλακα αγαμητε.
κοψε την ψευτικη εικονα.
μπραβο μα τι πουτσαρας αντρας εισαι.
οταν μεγαλωσω θελω να σου μοιασω.
γελοιοι βλακες.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Τρελλό γέλιο ρε...

(όποιος δεν καταλαβαίνει το χιούμορ είναι.... τί να πω!)

warrel29 είπε...

Ποιό Συριζα ρε βλάκα απληροφόρητε,άσχετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΜΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥ τΣΥΡΙΖΑ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσύ είασι γιος του christ??

Αν ναι το πιστοποιητικό γεννήσεως να το δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Merry Christmas
http://www.youtube.com/watch?v=CluRdzFZvTw&feature=player_embedded#

Ανώνυμος είπε...

για το κορανι ενος πρεζεμπορα σκουζανε σαν φωκιες τωρα μ αυτη τη προκληση το βαφτιζουν πολιτικη παρεμβαση και χιουμορ..α ρε απλυτα αριστερα παρασιτα ειχανε δικαιο παλια που σας παταγανε στο λαιμο..που θα παει θα ξανα ρθει ο καιρος..

Ανώνυμος είπε...

Αρρωστα πλασματα
Δεν βαζετε μυαλο με τιποτα

Σκουπιδια της κοινωνιας....

Ανώνυμος είπε...

Χριστούγεννα στην κατεχόμενη Αθήνα: Όταν το ελληνικό(;) κράτος δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παράνομο παραεμπόριο των ξένων. Έλληνες μικροπωλητές και καταστηματάρχες οι χαμένοι της υπόθεσης.

Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες. Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ’ απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους… Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που – προς το παρόν και εν μέρει – απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.