Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2009

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕ Σ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

Επίσπευση της διαδικασίας σε ό,τι αφορά την κατάθεση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό προανήγγειλε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.
Πιθανώς και εντός του Απριλίου η συζήτηση.

Το κυβερνητικό στέλεχος ανέφερε ότι εάν συμφωνηθεί μεταξύ των κομμάτων να μην περιμένουν τη σύνταξη της αναλογιστικής μελέτης, το νομοσχέδιο μπορεί να κατατεθεί τον προσεχή Απρίλιο και όχι τον Ιούνιο, όπως είχε σχεδιαστεί.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε πως η ψήφος του σχετικού νόμου δεν θα λύσει το πρόβλημα του Ασφαλιστικού, αλλά θα εγκαθιδρύσει τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν στην επίλυσή του.
Κατέληξε, τέλος, ότι το νέο έτος θα υπάρξει περικοπή δαπανών ύψους 2 δισ. ευρώ που θα προέλθει από τη μείωση της σπατάλης στα "στεντς", στους βηματοδότες, τα διαγνωστικά κέντρα και τα φάρμακα.

ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΤΛ...

ΠΡΕΖΑ TV
16-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: