Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ

Την έντονη ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για τις αθρόες προσαγωγές, αλλά και για τη “νέα τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας να εφορμά με μηχανές σε διαδηλωτές”, καθώς για τη “συνύπαρξη δυνάμεων των ΜΑΤ με κουκουλοφόρους στα Χανιά”, εξέφρασαν στον Συνήγορο του Πολίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Φώτης Κουβέλης.
Ο Γ. Καμίνης από την πλευρά του επισήμανε ότι “η δημοκρατική πολιτεία, ακόμα μετά από 35 χρόνια ισχύος του Συντάγματος, δεν έχει κατορθώσει να ψηφίσει ένα νόμο για τις διαδηλώσεις, που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων”. Και αναφέρθηκε τόσο στα δικαιώματα των διαδηλωτών όσο και εκείνων που κινδυνεύει η ιδιοκτησία τους.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού τόνισε ότι “τα ατομικά δημοκρατικά δικαιώματα αποτελούν κατάκτηση, προστατεύονται από το Σύνταγμα και τους νόμους, δεν είναι μύθοι της μεταπολίτευσης”. Έκανε λόγο για δημοκρατική κατάκτηση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί: “Θα τα υπερασπιστούμε και θα επικαλούμαστε πάντα την τήρηση των νόμων. Η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία. Αντιμετωπίζεται με περισσότερη δημοκρατία”.
Για παραβιάσεις των δικαιωμάτων των πολιτών έκανε λόγο ο Φ. Κουβέλης, λέγοντας ότι “οι αθρόες, οι αναίτιες, οι παράνομες προσαγωγές προσβάλλουν το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν, να διαμαρτύρονται, να διατυπώνουν τις απόψεις τους και να διεκδικούν”.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ...;;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ,Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συριζα.

μια ζωη εκτος τοπου και χρονου.

ωρα να διαλυθει αυτο το ανεκδοτο.

Ανώνυμος είπε...

Απο εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι ολα τα παιδια που γεννιουνται σε δημοσια νοσοκομεια απο το 2005 και μετα,γινονται εξετασεις αιματος για δηθεν ασθενειες.
Απο αυτο το αιμα λοιπον που παιρνουν απο τα βρεφη τις πρωτες ωρες της ζωης του,αποθηκευεται το ντιεν εη στα εγκληματολογικα για μελλοντικη χρηση και για αρχειο βασης δεδομενων.

Μπορει να σας φαινεται απιστευτο...κι ομως ισχυει.

ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ DNA!!!!