Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΟΥΤΣΗ...

Στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσύλλεκτων στα Γρεβενά η αντίσταση των φαντάρων και οι καταγγελίες έφεραν αποτέλεσμα. Ο διοικητής συν/χης Γούτσης από εκεί που μοίραζε απειλές και κάλυπτε τα καψόνια των εκπαιδευτών βρέθηκε σε θέση απολογούμενου.
Μόλις έφτασε στο κέντρο το σήμα από το ΓΕΣ μάζεψε τους φαντάρους για να τους μιλήσει διώχνοντας όλους τους αξιωματικούς για να μην ακούνε. Άρχισε βρίζοντας όποιον έχει σχέση με τη δημοσίευση και τους «φιλελεύθερους φαντάρους», όπως τους είπε, εννοώντας το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Το όνομα του δικτύου δε μπόρεσε να το πει σωστά, όμως το περιεχόμενο της επιστολής-καταγγελίας φαίνεται να το είχε μάθει απ΄ έξω. Ήδη πριν την ομιλία του είχαν δοθεί καθαρά σεντόνια το ίδιο πρωί. Ισχυρίστηκε ότι αλλάζουν τα σεντόνια κάθε εβδομάδα, αλλά τις πρώτες (3) βδομάδες δεν είχε γίνει τίποτα. Παραδέχτηκε ότι ήρθε σήμα από το ΓΕΣ, που όμως δήθεν δεν δίνει σημασία σε ανώνυμες καταγγελίες. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να «κλαψουρίζει» για τα μπλεξίματα που θα έχουν, ότι θα τον βάλει στο μάτι το ΓΕΣ κ.τ.λ.

Όσο κι αν θέλει να παρουσιάσει το αντίθετο ξέρει ότι παίζει με την καριέρα του. Γιʼ αυτό έφτασε και στο σημείο να καλέσει τους φαντάρους να απαντήσουν με σχόλια στο γράμμα!!! Σύντομα το blog του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επισκέφτηκαν «μεταμφιεσμένοι φαντάροι», αφού όλοι κατάλαβαν ότι πίσω από τα σχόλια βρίσκονταν αξιωματικοί, ίσως και ο ίδιος. Από τη μία κατηγορούν τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και την Επιτροπή Αλληλεγγύης για ανωνυμία και από την άλλη κρύβονται πίσω από δήθεν φαντάρους για να μας απαντήσουν. Παράλληλα, με αυτό τον κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθεί να ξεγελάσει το ΓΕΣ, αφού πλέον είναι ολοφάνερο ότι η συνολική δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι αντικείμενο παρακολούθησης από τα Επιτελεία και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όλες οι καταγγελίες εξετάζονται προσεκτικά!
Η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός θριαμβεύουν στα στρατόπεδα εκεί όπου οι αξιωματικοί θεωρούν ότι μπορούν να λειτουργούν χωρίς να λογοδοτούν πουθενά. Αν λειτουργούν στα πλαίσια της λογικής και των κανονισμών γιατί φοβούνται τη δημοσιότητα. Εξάλλου καταγγελίες έγιναν με επίσημο τρόπο και στην πρωινή αναφορά. Γιατί ο υπ/γος Χαρισόπουλος δεν τιμωρήθηκε και δεν ζήτησε ούτε ένα συγνώμη για τα καψόνια που έκανε. Οι καταγγελίες μας είναι πάντα αληθινές και χωρίς υπερβολές. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι χρειάζεται για να προστατεύουμε τους φαντάρους και τη δράση τους από την αυθαιρεσία των αξιωματικών-διοικητών και δεν αισθανόμαστε καθόλου άσχημα για αυτό.

Ω ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια γίνονται πλέον και οι γονείς που συνειδητοποιούν ότι το βύσμα είναι όχι μόνο α
Η δράση μας κρίνεται συνολικά από την κοινωνία. Εκείνοι προσπαθούν να κρύψουν τις αυθαιρεσίες τους πίσω από τα συρματοπλέγματα. Γίνεται συνείδηση καθημερινά σε ολοένα περισσότερους φαντάρους ότι ο μόνος τρόπος για να υπερασπίσουν τα δικαιώματα τους, να διαφυλάξουν την Αξιοπρέπεια και την Σωματική τους Ακεραιότητα είναι ο δρόμος του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ τους. Εξάλλου, είναι ο μόνος τρόπος που φέρνει αποτελέσματα. Οι βελτιώσεις σε μια σειρά στρατόπεδα, οι διαδοχικές μείωσης της θητείας τα τελευταία χρόνια, η αποτυχία των σχεδιασμών στράτευσης στα 18, η γενικευμένη αντίσταση στις παράνομες μεταθέσεις της ΕΛΔΥΚ ήταν αποτέλεσμα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ε
Ξναξιοπρεπές και μηχανισμός παγίδευσης τους στις πελατειακές σχέσεις των βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και αναποτελεσματικό. Για αυτό οι γονείς διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους, την αυθαιρεσία διοικητών και υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απαιτώντας λύσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com/

ΠΡΕΖΑ TV
21-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: