Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ

Μέσα σε 24 ώρες, 342 πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Θάλεια Δραγώνα, για τις επιθέσεις που δέχεται από το ΛΑΟΣ και ακροδεξιές ομάδες. Μιλούν για νέο κυνήγι μαγισσών και καλούν την κυβέρνηση να δώσει την αρμόζουσα απάντηση.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, η συνάδελφος Θάλεια Δραγώνα, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην βουλευτής, αποτελεί στόχο επαναλαμβανόμενων οξύτατων επιθέσεων εκ μέρους της άκρας Δεξιάς... Το περασμένο Σάββατο, στη λεωφόρο Συγγρού, 4 βουλευτές τού ως άνω χώρου σ' ένα εθνικιστικό παραλήρημα αξίωσαν την άμεση απομάκρυνσή της για δήθεν έλλειψη πατριωτισμού», αναφέρεται στο κείμενο που συνυπέγραψαν.
«Οι επιθέσεις ξεχωρίζουν από άλλες ανάλογες, που εξαπολύονται όλο και πιο συχνά κατά πανεπιστημιακών, επειδή για πρώτη φορά στοχοποιείται πρόσωπο που κατέχει δημόσιο αξίωμα. Και τούτο χωρίς να βάλλονται πολιτικές αποφάσεις, ούτε καν πολιτικές εξαγγελίες. Απεναντίας, με συστηματική παραπληροφόρηση και με διαστρέβλωση φράσεων και λέξεων από παλαιότερα γραπτά της, σπιλώνονται η τιμή και η υπόληψή της για επιστημονικές απόψεις», τονίζεται με έμφαση.
«Η επίθεση εναντίον της πρέπει να απομονωθεί ως ένα ακόμη δείγμα στο κυνήγι των μαγισσών που ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος διεξάγει κατά των αντιπάλων του, εκμεταλλευόμενος την άγνοια των πολλών και τον φανατισμό των λίγων. Συμπαραστεκόμαστε στη Θάλεια Δραγώνα καλώντας την κυβέρνηση να δώσει την αρμόζουσα απάντηση, και τούτο στο όνομα των πολιτικών αρχών και αξιών που η τοποθέτηση της κ. Δραγώνα σε μια τόσο καίρια θέση εκφράζει, ειδικά σήμερα», καταλήγει το κείμενο των πανεπιστημιακών.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΖΑΡΒΕΣ ΥΒΕΤ ΚΤΛ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Δε με ρώτησε κανείς για το αν θέλω τα παιδιά μου να διδάσκονται αυτά που πρεσβεύει η Δραγώνα.. Έξω τώρα από το υπουργείο!!

Ανώνυμος είπε...

"θυμάστε εκείνη την ιστορία, με το κοράνι (μερικές σελίδες σε φωτοτυπίες) ενός Σύριου(;), που τάχα έσκισε ένας αστυνομικός κατά τη διάρκεια ελέγχου και που προκάλεσε την…

οργή της μουσουλμανικής κοινότητας (των λαθρομεταναστών), που διοργάνωσε θορυβώδικα συλλαλητήρια –και την 29η Μαΐου- με κραυγές «Αλλάχ ακμπάρ» και σπασίματα αυτοκινήτων, καταστημάτων κ.λπ. Ε, λοιπόν, ο λεγάμενος συνελήφθη προ ημερών για σύσταση συμμορίας διαρρηκτών. Μαζί με τον… θρησκευόμενο διαρρήκτη, συνελήφθησαν κι άλλα… μπουμπούκια, καταζητούμενοι για βιασμούς κ.! τ.λ., λαθρομετανάστες βεβαίως".


νικολακη περιμενω κριτικη εδω..

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΑΝΑΖΕΙ

Βασίλης είπε...

πρεζα, εισαι καλός, χρυσός, αλλά σε αυτη την περίπτωση εισαι πολύ μαλάκας... Το συγκεκριμένο αμερικανάκι που αποφοιτησε απο το Ντιρί εχει γίνει με συνοπτικες διαδικασιες διδακτορας, χωρις βασικό τιτλο σπουδών και αντιγραφει κατα γραμμα την προπαγάνδα του Soros.. η Δραγωνα και καθε τσούλα σαν αυτη αν θελει να πάει να ζήσει στην τουρκία και σε καθε μουσουλμανική χωρα για να μετρήσουμε ποσες βδομαδες ζωή θα εχει εκεί λέγοντας τα ιδια πράγματα...

PAN GEO είπε...

ΑΝ ΕΣΥ, ΠΡΕΖΑ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EeTFOHl3eaw

Από το «πόνημα» της βο(υ)λευτίνας επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Δραγώνα «Τι είναι η πατρίδα μας»

«Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού» (σελ. 16).

«Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!». (σελ. 16).
«Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό». (σελ. 81), «κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες». (σελ. 82).
«Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας». (σελ. 84)

«Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!». (σελ. 85).

«Εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα».(σελ. 86)

«Το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός». (σελ. 95).
«Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά». (σελ. 96).
«Εξίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές». (σελ. 9).

«Είναι ρατσιστικό πούμε πως με την είσοδο των Ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται η εγκληματικότητα και η ανεργία των Ελλήνων». (σελ. 100).

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΗΞΕΡΑ

1)ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;
KAI 2)ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΑΘΕΣ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΠΗΓΕΣ)
Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους όσους ακολουθούν την προπαγάνδα του ΛΑΟΣ θέλω να θέσω μερικά απλά ερωτήματα.

1. Είστε, λέτε, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Άρα είστε και κατά του Χίτλερ και των δωσιλόγων και των ταγματασφαλιτών. Πώς νιώθετε που ακολουθείτε τον Καρατζαφέρη, ο οποίος πολιτικά είναι συνοδοιπόρος του (με τη βούλα - ακόμα και δικαστικά) ΝΕΟΝΑΖΙ Κώστα Πλεύρη και έχει ταχθεί υπέρ της ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Χρυσής Αυγής;

2. Αφού είστε, όπως λέτε, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, δεν θα είχατε κανένα δισταγμό να πάτε φαντάροι. Άρα θεωρώ ότι το καθήκον σας απέναντι στην πατρίδα το κάνατε. Για ρωτήστε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ, πήγε φαντάρος; Γιατί ο Ελληνικός Στρατός στράφηκε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ εναντίον του αποκαλώντας τον ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ το ελληνικό κράτος για να μην πάει φαντάρος. Πώς νιώθετε λοιπόν ΕΣΕΙΣ, οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, να καθοδηγείστε από έναν ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ;

3. Γνωρίζετε ότι οι αληθινοί πατριώτες ΔΕΝ διαφημίζουν τον πατριωτισμό τους;

4. Γνωρίζετε ότι αυτά που επικαλούνται ως αποσπάσματα του βιβλίου της Δραγώνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ στο βιβλίο της, αλλά τα βγάλανε απ'το αρρωστημένο τους μυαλό; Γιατί τυχαίνει να το έχω διαβάσει το βιβλίο και αυτά που της καταλογίζουν δεν τα γράφει ΠΟΥΘΕΝΑ. Πώς νιώθετε λοιπόν που δέχεστε να σας καθοδηγούν ένα τσούρμο ΨΕΥΤΕΣ;