Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ,ΔΙΕΚΔΙΚΏΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

Παύση εργασιών χθες στις 12 το μεσημέρι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και συγκέντρωση έξω από τη Νομαρχία Πειραιά πραγματοποίησαν στη 1 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της Ζώνης, οι οποίοι ζητούν:

Αποχαρακτηρισμό της Κυνόσουρας ως αρχαιολογικού χώρου.
Αμεση χωροθέτηση με νόμο της Ζώνης στους χώρους όπου γίνονται σήμερα εργασίες.
Παραγωγική ανασυγκρότηση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο λιμάνι και απέκλεισαν για μία ώρα την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος έξω από τη Νομαρχία Πειραιά. Στους μεταλλεργάτες μίλησε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου, κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης, τονίζοντας πως διαβιβάστηκε στον νομάρχη το αίτημά τους για μια ευρεία σύσκεψη για τη Ζώνη το αργότερο μέχρι και τις 9 του μήνα.

Η νομαρχία με ανακοίνωσή της υπογραμμίζει πως πρόθεσή της είναι η πραγματοποίηση σύσκεψης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για σφαιρική αντιμετώπιση της κρίσης στη Ζώνη.

ΠΡΕΖΑ TV
4-12-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τί λέτε ρε ..νόπανα στον βωμό του κέρδους όλα θα θέλατε εκεί που είναι θαμένοι οι δικοί σας να πάω εγώ και κατουράω-χέζω-βάφω-χύνω-κολλάω και γενικός να βανδαλίζω ρε ..νόπανα όταν είχατε δουλειά γιατί γαμιόσασταν στις απεργίες τώρα που πεινάτε κάνετε κρα για το μεροκάματο αλλά Ναι Το Κεφάλαιο Φταει, συμφωνώ αλλά και οι μαλακία σας που δεν βλέπατε μακρυπρόθεσμα Δουλειά Για Ολους Ναι αλλά χωρίς μαλακίες ........

samurai είπε...

giati ζητανε να αποχαρακτηριστει ο χωρος απο αρχαιολογικος;