Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ!!!

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...

«Σήμερα (χθες) το βράδυ θα μείνουμε νηστικοί, επειδή ο μάγειρας έχει άδεια» ανέφερε 37χρονος προφυλακισμένος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία της «Ε» στη Θεσσαλονίκη, στις έξι χθες το απόγευμα. «Το μεσημέρι μάς έφεραν μια μερίδα φαγητό απ' έξω», επισήμανε.
Μέσα απ' το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται ελλείψει χώρου στις φυλακές, περιέγραψε τις άθλιες συνθήκες κράτησης «σε απόλυτο εγκλεισμό, χωρίς προαυλισμό».

Ο κατηγορούμενος σημείωσε ότι: «Χθες (προχθές) ένας κρατούμενος, ηλικίας περίπου 25 χρόνων έπαθε επιληψία, επειδή δεν του επέτρεπαν να έχει φάρμακα και οι φύλακες πανικόβλητοι άρχισαν να ρωτούν τους κρατούμενους: "Ποιος έχει γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών;". Εγώ που έχω τελειώσει τη νοσηλευτική και ένας 33χρονος συγκατηγορούμενος ο οποίος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε ύστερα από μισή ώρα», τόνισε ο 37χρονος.
«Το συσσίτιο διανέμεται κανονικά. Αυτές τις ημέρες το εστιατόριο είναι κλειστό επειδή γίνονται οι τακτικές εργασίες απολύμανσης και συντήρησης. Οι κρατούμενοι τρώνε από το συσσίτιο των φυλακών και από εξωτερικά καταστήματα ή τη λέσχη της Αστυνομίας. Κανονικά γίνονται οι μεταφορές στα νοσοκομεία», ανέφερε ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσακνάκης.

ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2009


enet

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!ΑΙΣΧΟΣ!ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?