Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΑΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!

Εξακολουθεί να καθεται με σταυρωμενα τα χερια...

SOLD OUT Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ!!!

Σημαντικές και ισχυρές αλλαγές για την προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωσή του κατά την έναρξη της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., σε επίπεδο αρχηγών κρατών.
Από τις Βρυξέλλες ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι η "νέα ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά την ευθύνη που έχει αναλάβει, για να βελτιώσει την ελληνική οικονομία, να εκσυγχρονίσει τον δημόσιο τομέα και να καταπολεμήσει χρόνια προβλήματα, όπως η διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις, ώστε να εξασφαλίσει μια υγιή και βιώσιμη οικονομία με έναν προϋπολογισμό που θα μειώσει το έλλειμμα".

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιφέρει ισχυρότατες και σημαντικότατες αλλαγές, για να οδηγηθεί η χώρα σε μια νέα ανάπτυξης και να χρησιμοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που θα τη στρέψουν σε μια υγιή, πράσινη και βιώσιμη οικονομία".
Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να δράσουμε και θεωρώ ότι έχουμε την ισχυρή υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να επιφέρουμε τις αναγκαίες αλλαγές προς όφελος του Ελληνικού λαού και, φυσικά, προς όφελος της κοινής μας οικογένειας.", τόνισε ο Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει πολιτική παρέμβαση στη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου, όπου θα εξηγήσει την κατάσταση που υπάρχει σχετικά με την οικονομία στην Ελλάδα, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να βάλει τέλος σ' αυτά τα προβλήματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να τονίσει στους Ευρωπαίους εταίρους ότι το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο της Ιρλανδίας και του Ντουμπάι, καθώς οφείλεται κυρίως στη διαφθορά, την αδιαφάνεια, τη σπατάλη, την φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Μάλιστα, θα αναφερθεί σε σειρά πρωτοβουλιών τις οποίες αναλαμβάνει ο ίδιος, όπως η σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται στην κατεύθυνση της προστασίας της ελληνικής οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός είχε χθες διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της Ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο, τον Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν, με τη σουηδική προεδρία αλλά και με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρός Καν.

ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ,ΠΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: