Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2009

Τη σύσταση Διεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος στο Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο ρόλος αυτής της Διεύθυνσης θα είναι πολλαπλός, και θα αφορά την πάταξη όλης της γκάμας του οργανωμένου εγκλήματος. Η Διεύθυνση θα στεγαστεί και στην Αττική και σε σημαντικά λιμάνια της περιφέρειας.
Σχετικά με το σχέδιο νόμου για τα καθήκοντα του Λιμενικού Σώματος ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι καταρτίζεται, θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο και υπολογίζει ότι θα ψηφιστεί τον Φεβρουάριο.

ΡΕ GOLDEN ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΝΑΦΡΕΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ;;;
ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΣ...

ΑΣΧΕΤΟ,ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ...ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΛΑ...ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...
ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
17-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: