Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...

Μικρή περίοδο χάριτος για να αποδώσουν τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, ζήτησε ο πρωθυπουργός, δηλώνοντας ότι “μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα καταστήσουμε την Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη, στραμμένη προς την πράσινη οικονομία”.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο Γιώργος Παπανδρέου επικαλούμενος την υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν θα δυσκολευτεί να αντλήσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση. Παραδέχτηκε ότι η χώρα μας καταβάλει υψηλότερο αντίτιμο δανεισμού, ωστόσο ανέφερε ότι “κατά την διάρκεια των επόμενων μηνών, ο κόσμος και οι αγορές θα διαπιστώσουν ότι προχωρούμε σε μείζονες αλλαγές – ήδη έχουμε προχωρήσει σε πραγματικά σημαντικές αλλαγές, κατά τις πρώτες 60-70 ημέρες διακυβέρνησης - που θα αλλάξουν τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας και ότι βάζουμε κάποια τάξη στην χώρα”.

Σε σχέση με το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αφού είπε ότι μπορεί να μην είναι “ορθόδοξο”, υποστήριξε ότι τα μέτρα “είναι εξαιρετικά σημαντικά για την Ελλάδα και πολύ πιο ρηξικέλευθα από το αναμενόμενο”. Άφησε, τέλος, ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα μεγαλύτερης περικοπής των δαπανών, όμως, συμπλήρωσε ότι αν η Ελλάδα καταφέρει να περιορίσει τη φοροδιαφυγή δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΌΣΙΜΗ ΛΥΣΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: