Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

ΝΕΚΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Αποχωρησαν πριν απο λιγη ωρα οι δυναμεις των ΜΑΤ απο τα Εξαρχεια και το Πολυτεχνειο.Αυτη την ωρα εχουν παραμεινει ελαχιστες δυμοιριες των ΜΑΤ,ενω παραλληλα η περιοχη των Εξαρχειων θυμιζει πολη φαντασμα καθως δεν υπαρχει ψυχη στους δρομους εξαιτιας της κρατικης καταστολής και της τρομοΚΡΑΤΙΑΣ.
Του τρομου που παραγει προς τους πολιτες...το ΚΡΑΤΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
5-12-2009

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Πρέζα, μην συγχίζεσαι τόσο. Θα πάθεις τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Η Αθηνα φαινεται να γλυτωνει απο νεο εμπρησμο.
Οι νεοι ανθρωποι αρνηθηκαν να χρησιμοποιηθουν απο τους αναρχοφασιστες για να κανουν μπαχαλο τη ζωη μας.
Η Δημοκρατια κερδιζει εδαφος...

Ανώνυμος είπε...

Ποια Δημοκρατία ρε νεόζωα. Αύριο να δω τι θα λέτε, χέστες, βολεμένοι καναπεδάκηδες. Η Δημοκρατία δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. Ολοι στους δρόμους αύριο να κάψουμε την φασιστική εξουσία!

Ανώνυμος είπε...

για επικοινωνιακούς λόγους, η αστυνομία κάνει ακρότητες.. η δημοκρατία μας ξεγυμώνεται σιγά σιγά.. και οξύνονται τα άκρα.. έχουμε να δούμε πολλά τον επόμενο καιρό..

υ.γ.
έχουμε γεμίσει προπαγανδιστικά σχόλια.. έλεος πια!! (12:15, 12:20)

Ανώνυμος είπε...

Kι ομως ανωνυμε 12.20.
Η δημοκρατια υπαρχει.
Αν εχει μεινει ακομη ,λιγη ανθρωπινη ευαισθησια μεσα στην καρδια σου θα καταλαβεις οτι πρεπει να σεβομαστε τον συνανθρωπο.
Να μην του καταστρεφουμε την περιουσια.

"Αγαπατε αλληλους"ειχε πει ο χριστος..
Αγαπησε τον εχθρο σου,δεστον σαν συνανθρωπο,μην του κανεις αυτο που δεν θελεις εσυ να σου κανουν.
Ολα αυτα περι φασιστικης εξουσιας,χουντας ,αστυνομοκρατιας,υπαρχουν ολα μεσα στο μυαλο σου.

Καθισε αναπαυτικα στο σπιτι σου,κι απολαυσε τις χαρες της ζωης,αυριο,πρωτα ο θεος,κατεβα να τιμησεις την μνημη του νεκρου αλεξανδρου,αναβοντας ενα κερακι,αφηνοντας απλα ενα λουλουδι....
Οχι βια αγαπητε συνανθρωπε,οχι βια.

Ανώνυμος είπε...

12.30...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΨΕ???

Ανώνυμος είπε...

12.33
Αριστος!

Ανώνυμος είπε...

περυσι καψανε τα καταστηματα της ερμου και της εγνατιας. Αποτελεσμα ολη την εβδομαδα το mediranean cosmos, εμπορικο καταστημα γνωστου υπερφραγκατου και μελους του συστηματος ηταν ασφυκτικα γεματο. Καψανε τραπεζες και καταστηματα και η κυβερνυση τους αποζημιωσε ολους με χρηματα που πληρωσαμε εμεις ο λαος που υπερασπιζεστε. Αυριο η αστυνομια θα μπουζουριαζει οποιον και οτι κινειται. Αποτελεσμα 0 εις το πηλικο.

Ανώνυμος είπε...

Oύτε ένα ούτε δύο....διακόσια μπουκάλια βρήκανε στην γιάφκα του Κερατσινίου...
τι τα ήθελαν τα διακόσια μπουκάλια;;;;;μήπως ήταν για μολότωφ;;; λέμε μήπως;;;;

βάζουμε ένα στοίχημα πως οι δικηγόροι τους θα πούν πως τα ήθελαν για ανακύκλωση!!!
και φυσικά αντί να τους πάνε ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ, θα τους αφήσουν ελεύθερους και θα τους αποδώσουν και εύσημα για την.....οικολογική τους συνείδηση!

Ανώνυμος είπε...

Βρε 12:39, θέλανε να πιούνε και να γιορτάσουνε την επέτειο, γι'αυτό. ;-)

Ανώνυμος είπε...

12.30: Χωρίς βία θα πληρώσω τους φόρους για το αυτοκίνητο μου που ειναι υπερδιπλάσιοι απο πέρσι-προπερσι. Χωρίς βία δέχτηκα τις προδοτικές ενέργειες των "ηγετών" μας στα ήμια, παρόμοια παραδείγματα μπορώ να δώσω πολλά. Αβίαστα ο αστυνομικός σκότωσε το παιδάκι επειδή του πέταξε πέτρα. Θέλω να είμαι ελεύθερος να συναθροίζομαι και να κυκλοφορώ, καθώς και να λέω την άποψή μου. Αν αυτό γίνεται χωρίς βία, πές μου πώς. Δεν πάει άλλο άνθρωπέ μου. Αν αυτό που ζώ δεν είναι Χούντα, απόδειξέ το μου. Άν τότε σκοτώθηκαν 22 συμφοιτητές μου για να πέσει η φανερή Χούντα, τώρα γιατί να μην παλέψω για να ιδρώσουν λίγο οι προδότες? κι ας πέσουν 122. Το καλό θα είναι γενικό. Ντρέπομαι που ζώ στην Ελλάδα, και δεν το περίμενα αυτό. Αλλα δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια, δεν θα αγκαλιάσω την πολυθρόνα μου περιμένοντας να με βιάσουν άλλη μια φορά οι ξεφτιλισμένοι εκεί ψηλά.
Λίγη περηφάνια μου έμεινε, και θα παλέψω για να την κρατήσω.

200 μπουκάλια δυστυχώς δεν φτάνουν 12.39. Ολόκληρο βυτίο θέλουμε για να καθαρίσουν οι δρόμοι μας απο τα μιάσματα.

Ανώνυμος είπε...

12.47...

"Ντρέπομαι που ζώ στην Ελλάδα, και δεν το περίμενα αυτό. "


ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΜΕΝΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα φύγω ρε μεγάλε....Αλλα πρώτα θα ξεβολέψω εσάς τα γλυφτράκια... Αυτό με κρατάει..

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ?
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

Εσύ λες για ξένη περιουσία... Αυτά σας έμαθαν... Κρατική περιουσία λέγεται αρχηγέ...το μαγαζάκι σου εκεινοι το έσπασαν. Ξύπνα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:47, sorry, αλλά το ότι ένας αστυνομικός σκότωσε το παιδάκι επειδή του πέταξε πέτρα, όπως λες, δεν νομιμοποιεί κανέναν να καταστρέφει την πόλη και τις ξένες περιουσίες.
Εσύ έχεις αυτοκίνητο γιά να πληρώσεις τους φόρους του, κάποιου άλλου όμως το αυτοκίνητο του το κάψανε, άνθρωποι που ισχυρίζονταν ότι το έκαναν γιά να διαμαρτυρηθούν και γιά την περηφάνια τους, όπως κι εσύ.
Αν, λοιπόν, επιμένεις στο να εκφράζεις την άποψη σου με βία, θα πρότεινα να κάψεις το δικό σου αυτοκίνητο, να γλυτώσεις και το φόρο, και να αφήσεις την πόλη ήσυχη.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλο κερδος της "επετειου",το γυρισμα της πλατης της νεολαιας της πατριδας μας στους αναρχοφασιστες.
Μπαχαλο ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

12:51 γιατί να φύγει ; Καλυτερα να διαδηλώσει και να διαμαρτυρηθει .Οχι μονο για τον εαυτο του αλλα και εμμεσα και για σενα που δεν παραδεχεσαι τις καθημερινες οικονομικες και κοινωνικες αδικιες και καθεσαι

Ανώνυμος είπε...

12.57.
Πολύ ορθή άποψη.

+10

Ανώνυμος είπε...

1:00, ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Απ'οτι καταλάβαινω ,δεν έχει επεισόδια,δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ανάμεσα σε τόση μπατσαρία,έπεσε και το ιντυ και γίνεται εδω μέσα του μουνιού το πανυγήρι.

Ανώνυμος είπε...

''Καλυτερα να διαδηλώσει και να διαμαρτυρηθει .Οχι μονο για τον εαυτο του αλλα και εμμεσα και για σενα που δεν παραδεχεσαι τις καθημερινες οικονομικες και κοινωνικες αδικιες και καθεσαι''.
Αν τόσα χρόνια ατέλειωτων διαδηλώσεων και διαμαρτυριών είχαν πραγματικά κάποιο αποτέλεσμα, οι καθημερινές οικονομικές και κοινωνικές αδικίες που αναφέρεις θα είχαν μειωθεί σημαντικά. Το ότι δεν έχουν, σημαίνει ότι η πρακτικές αυτές δεν είναι οι σωστές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μίλησα εκ μέρους κανενός που καταστρέφει πόλεις και αυτοκινητάκια. Αν τα αυτοκινητάκια που καταστρέφονταν είχαν ακομα και 3πλάσια αξία απο το δικό μου, δεν θα μιλούσα καν. Και όσο για αυτό που είπες, τουλάχιστον οι αυθαιρεσίες των μπάτσων, και δεν μιλώ μόνο για ακρότητες όπως δολοφονίες, μου δίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το δικαίωμα να διαδηλώσω εις βάρος τους. Ακόμα και αυτό το συνταγματικό δικαίωμα καταργείται όπως βλέπετε, αλλα τι λεω? Δεν βλέπετε, καθώς εθελοτυφλείτε για να διαφυλάξετε τα συμφέροντά σας κι εσείς...έτσι πάει.

Μην ξανακούσω για δημοκρατία. Όποιος απο σας ξέρει 2 πράγματα παραπάνω, ξέρει οτι οι βάσεις του αναρχισμού αναφέρονται σε μια "ουτοπική" κοινωνία. Πολλά δεν ξέρω, μα ξέρω σίγουρα πως η δημοκρατία μας διαφέρει κατα πολύ απο το πολίτευμα που κάνοντάς μας περήφανους δημιούργησαν οι αρχαίοι έλληνες.

Καλύτερα να ελπίζω σε μια ουτοπία, παρα να ζώ στην παρηκμασμένη "δημοκρατία" σας.

Σας ευχαριστώ για τις διαφωτιστικές απόψεις σας, κι εύχομαι να μπορέσετε να δείτε πέρα απο τις ειδήσεις του MEGA.

Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

1:06 έχεις δίκιο .Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρεπει να κατσουμε και με σταυρωμενα τα χερια.Δηλαδη τι αλλο μας μενει απο το να βγαινουμε στους δρομους .Ο Γιουρι Γκελερ???

Ανώνυμος είπε...

1.06


'Αν τόσα χρόνια ατέλειωτων διαδηλώσεων και διαμαρτυριών είχαν πραγματικά κάποιο αποτέλεσμα, οι καθημερινές οικονομικές και κοινωνικές αδικίες που αναφέρεις θα είχαν μειωθεί σημαντικά. Το ότι δεν έχουν, σημαίνει ότι η πρακτικές αυτές δεν είναι οι σωστές"


Και κατά την γνώμη σου τί πρέπει να γίνει?
Να καθίσουμε να δούμε dvd?

Ανώνυμος είπε...

σταματα να σβηνεις σχολια



Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ...Prezatv@Hotmail.Com


το τηρεις η εισαι απλα υποκριτης?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί 1:10 και 1:12, νομίζω ότι χρειάζεται δραστική αλλαγή νοοτροπίας. Ας πούμε, σαν πρώτο βήμα, θα άρχιζα από το σπίτι, και θα πρότεινα οι γονείς να μην μεταφέρουν τις δικές τους φοβίες και ανασφάλειες στα παιδιά τους. Να τους μαθαίνουν ότι στόχος είναι να βρουν μια δουλειά που θα την αγαπούν και όπου θα μπορούν να είναι δημιουργικοί, και όχι απαραίτητα ''μιά θεσούλα στο Δημόσιο''. Επίσης θα έλεγα, μακριά από κόμματα και από κάθε είδους ''σωτήρες'' που είναι έτοιμοι να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να κατεβάζουν κόσμο στους δρόμους όχι βέβαια γιά το δικό μας συμφέρον, αλλά γιά το δικό τους, καθώς αλλιώτικα δεν θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης. Περισσότερα, αν θέλετε κάποια άλλη ώρα. Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι μπερδεύουν τα μπαχαλα με την διαμαρτυρία..... Ακου εκεί η νεολαία γυρισε την πλατη στους αναρχοφασίστες μπάχαλα τέλος.... Έλεος.... Και είναι και κέρδος της επετείου..... Αντί η δολοφονία του παιδιού να γίνει η αφορμή για να γίνουμε πιο ανθρωπίνοι και να δούμε σε τι μαλακισμένο σύστημα ζούμε που επιτρέπει να σκοτώνονται 15 χρονών παιδιά από δημόσιο λειτουργο, καταφέραμε έναν χρόνο μετά να συζητάμε πάλι για βιτρίνες και μαλακίες.... Για τους ανθρώπους τις ευκαιρίες και τα δικαιώματα της νεολαίας ούτε λόγος......

Ανώνυμος είπε...

ο 12.33

ειπε την μεγαλη αληθεια.

αλλα τα κατευθυνομενα αρνια, η αλλιως απλυτα αναρχοειδη, εχουν τοσο παραζαλιστει απο τον μπαφο και τις θεωριες που τους λουζουν εκει στα βρωμιαρικα στεκια τους

που δεν μπορουν ανα καταλαβουν οτι το συστημα τους χρησιμοποιει και σπαει και πλακα μαζι τους.

οχι ξυπνιοι δεν ειστε αλλα πιο κατευθυνομενοι και αναλωσιμοι και απο τα αρνια πριν το πασχα.