Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ..

ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ...
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ...
Ο ΟΜΠΑΜΑ ΩΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ...
ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ...

Ο Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαίωσε τους Αμερικανούς πως η κυβέρνηση “δεν θα ησυχάσει” έως ότου προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι όσοι κρύβονται πίσω από την πρόσφατη απόπειρα για ανατίναξη αμερικανικού αεροσκάφους.
"Δεν θα εφησυχάσουμε έως ότου ανακαλύψουμε όλους όσους εμπλέκονται και να τους κάνουμε να πληρώσουν. Αυτό αποτελεί μία σοβαρή υπενθύμιση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε και τη φύση όσων απειλούν την πατρίδα μας", τόνισε ο Ομπάμα από τη Χαβάη, όπου περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, επεσήμανε κατά το σημερινό του διάγγελμα πως διέταξε δύο μελέτες για το πώς οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να θωρακίσουν τα σύνορά τους από τρομοκρατικές πράξεις, έπειτα από την απόπειρα ανατίναξης του αεροσκάφους.
"Είναι πέρα για πέρα κρίσιμο να διδαχθούμε από αυτό το επεισόδιο και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουμε μελλοντικές τρομοκρατικές πράξεις", δήλωσε.

Επίσης, ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράμμισε πως διέταξε μία αναθεώρηση όλων των καταλόγων με υπόπτους, καθώς αποδείχθηκε πως ο δράστης του αεροπορικού επεισοδίου, Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουτάλαμπ είχε καταχωρηθεί σε κατάλογο με άτομα μικρού κινδύνου και δεν βρισκόταν μεταξύ όσων απαγορεύεται η επιβίβαση σε αεροσκάφη.
"Ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση, αλλά επίσης να έχει εμπιστοσύνη. Ως έθνος θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τη χώρα μας", τόνισε ο Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
8 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!!!Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο ομπαμα αλλα και καθε προεδροσ της Αμερικης λειτουργει ο διευθυνων συμβουλος μιας εταιρειας. Οταν η εταιρεια εχει μειωσει τζιρου τοτε λαμβανονται ολα τα μετρα για να ανεβει. Μην ξεχνατε την περιπτωση του ΙΡΑΚ εκτος του πετρελαιου που αρπαξαν εκαναν και κανουν την λεγομενη ανοικοδομιση. Πολυεθνικες ιδωτικεσ εταιρειες αναλαμβανουν τα παντα -να κτησουν οτι κρεμησασν. Εκτος απο τις εταιρειες οπλων, ευκαιρια να παραγουν καινουργια αφου τα παλια χρησιμοποιηθηκαν οι μεγαλεσ αυτοβιομηχανιεσ στο ΝΤΙΤΡΟΙΤ αναλαμβανουν ολα τα οχηματα του "ελευθερου" πλεον κρατους που οι καλοι χριστιανοι αμερικανοι διωγνουν τους δικτατορες. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ