Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ....


«Ωρίμασαν οι συνθήκες. Πρέπει να ξανακουβεντιάσουμε το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου», δήλωσε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης. Η τελευταία δήλωση του κ. Μουτζούρη έρχεται να αλλάξει τη μέχρι πρότινος θέση του εναντίον της αλλαγής καθεστώτος στο θέμα του ασύλου, μετά το χθεσινό επεισόδιο με τον πρύτανη Χρ. Κίττα.

ΚΙ'ΟΜΩΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009


tvxs

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι μαζι
λαος, πολιτες, φοιτητες, αριστεροι αγωνιστες,
εναντιον
των αναρχοειδων.

βαδιζουν ηδη ολοταχως προς την πληρη διαλυση,
και απορριψη απο οποιονδηποτε σκεπτομενο, διαννουμενο και ξυπνιο ανθρωπο αυτης της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

αντι να ψαξετε μονοι σας τον βρωμιαρη αναρχικο που τον χτυπησε και να τον σαπισετε στο ανελεητο ξυλο, καθεσε και γραφεις μαλακιες στο ιντερνετ πρεζονι.

Ανώνυμος είπε...

preza kopse ta ligmena...se xalane

Ανώνυμος είπε...

ntropi sta deila tsoglanakia pou me koukoules spernoun katastrofi kai stelnoun mesilikes stin entatiki!

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να χτυπηθει ο Πρυτανης για να εξετασουμε το Πανεπιστημιακο ασυλο?
Σαν δεν ντρεπονται οι Πανεπιστημιακοι δασκαλοι....

Ανώνυμος είπε...

το άσυλο προστατεύει την διακίνηση των ιδεών και οχι τις κακουργηματικές πράξεις. Ποτε επιτέλους θα πάψει αυτη η καραμέλλα με το άσυλο? και αυτοι που υπερασπίζονται το άσυλο να είναι αυτοι οι ίδιοι που καίνε, ρημάζουν και βεβηλώνουν ότι πάσχισαν να διατηρήσουν γενιες και γενιές.

Ανώνυμος είπε...

είσαι τόσο ανόητος ρε πρέζα που η μεγαλύτερη τιμωρία σου είναι να σε αφήσει κανείς στον εαυτό σου να ζεις την ουτοπία σου, και να σου ευχηθεί να είσαι πάντα έτσι... Αν όντως είσαι αυτός που θες να παρουσιάζεις μέσα από τα σχόλιά σου!

Ανώνυμος είπε...

Λέτε πως το άσυλο προστατεύει τη διακίνηση ιδεών. Να πείτε λοιπόν στους φίλους σας τους μπάτσους να μην ξαναστηθούν έξω από το Πάντειο εμποδίζοντας τις συνελεύσεις. Και συγγνώμη κιόλας, αλλά ποιοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι?? Από ποιο Πανεπιστήμιο βγήκες εσύ, της επιστημονικής φαντασιοπληξίας?? Τα Πανεπιστήμια είναι σκατά. Μάθημα δεν γίνεται. Οι καθηγητές είναι βολεμένοι όπως όλοι οι υπόλοιποι. Έλεος. Πόσων ετών είστε? Δεν έχετε συζητήσει ποτέ με ανθρώπους να δείτε τι γίνεται έξω?? Αν τα όμορφα αυτάκια και ματάκια σας τα ενοχλεί ο πρέζα γιατί χάνετε χρόνο από τις μίζερες ζωές σας κάνοντας σχόλια? Και που κολλάνε οι αναρχικοί με τα μπάχαλα? Δεν είναι όλα ίσα και όμοια. Η βία είναι τερατώδης από όποιον και αν εκφράζεται. Μόνο που είναι άλλη η επικινδυνότητα της πέτρας και άλλη του περίστροφου, του κλομπ... Χαλάει την αισθητική σας η πορεία και όχι η τηλεόραση που νεκρώνει ό,τι εγκεφαλικό κύτταρο σας έχει απομείνει? Φοβάστε να κατέβουν τα παιδιά σας στις πορείες και τα αφήνετε να παίζουν όλη μέρα με 100 φορές πιο βίαια ηλεκτρονικά? Καλή φάση... Ωραία μυαλά κουβαλάτε όλοι σας

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ