Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ-ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ "ΡΕΣΑΛΤΟ",ΩΣ ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.
ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠ'ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ.

Ελεύθεροι προκειμένου να δικαστούν αύριο, παρά την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας να κρατηθούν, αφέθηκαν μετά το αίτημα αναβολής των συνηγόρων τους οι νεαροί που εμπλέκονται στην υπόθεση της κατάληψης του δημαρχείου Κερατσινίου.
Οι συνολικά 42 κατηγορούμενοι, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, και κατηγορούνται για τουλάχιστον τρία πλημμελήματα.
Στο μεταξύ στον ανακριτή Πειραιά απολογούνται από το απόγευμα οι 22 νεαροί που έχουν συλληφθεί στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο» και οι οποίοι κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος.

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ?
ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
ΡΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια γιατι αυτα τα καμαρια του αντιπροεδρου της Βουλης δεν πετάνε καμια μολοτωφ στον μπαμπακα τους?? Σημαντικότερος εκπρόσωπος αυτού του κράτους που πολεμανε απο τον ιδιο αντιπρόεδρο της Βουλης υπάρχει? Αν για παραδειγμα τους αφήναν να μπούνε μεσα στη Βουλή το γραφείο του μπαμπάκα θα το σπάγανε? Αλλα τέτοιοι γλοιώδης υποκριτές είναι όλοι τους. Οι καλοβολεμένοι επαναστάτες του κώλου. 30 χρονών γαιδούρια με το χαρτζιλίκι του μπαμπά και τα σπίτια στις φτωχογειτονιές της Εκάλης. Είναι τοσο μεγάλοι αγωνιστές και ήρωες όλοι τους που όταν τους πιάνουν πάντα και μετά αυτοί "ειναι αθώα παιδιά". Ευχομαι εστω αυτή τη φορά να σαπίσουν στη φιλακή τα μαμόθρευτα.