Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ-ΔΙΑΩΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνονται οι συννενοήσεις της τελευταίας στιγμής με την ΕΛ.ΑΣ. για να μπορέσουν να στηθούν με "ασφάλεια" και "διακριτικότητα" κάμερες σε κάποια συγκεκριμένα σημεία μέσα στην Αθήνα.
Στο στήσιμο θα είναι παρόντες αξιωματικοί της ασφάλειας και θα έχουν από μεριάς υπευθύνων το ελεύθερο να βρίσκονται όποτε θέλουν στο κάθε συνεργείο για να βλέπουν και να ακούν ό,τι μεταδίδεται από πρώτο χέρι.

Ο μεγαλοδημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα εξέφρασε την προθυμία να προσφέρει από σήμερα δύο βάρδιες μετάδοσης, χωρίς να τις περνάει στη σελίδα του, μόνο για να βλέπουν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή επιβεβαιωμένα είναι τα εξής:

- γραφείο σε πολυκατοικία απέναντι από το Πολυτεχνείο (Πατησίων)
- γραφείο σε πολυκατοικία στη γωνία του Πολυτεχνείου (Πατησίων και Στουρνάρη)
- ταράτσα πολυκατοικίας απέναντι από το Α.Τ. στα Εξάρχεια (Καλλιδρομίου)
- ταράτσα πολυκατοικίας που βλέπει στα Προπύλαια (από τη μεριά της Νομικής)

Καταγγέλουμε τη συνεργασία της αστυνομίας και των τηλεοπτικών σταθμών καθώς και των εργολάβων, που σκοπό έχει να στοχοποιήσει κάθε εξεγερμένο και να μετατρέψει σε προϊόν την οργή των ελεύθερων ανθρώπων. Οι κάμερες στα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες πρέπει να στρέφονται, όχι στους διαδηλωτές και στους αγωνιστές!

Θα επανέλθουμε μόλις διασταυρώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ATHENS INDYMEDIA

Η απαντηση του zougla.gr

Με μοναδικό όπλο την συκοφαντία και γνώμονα την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, το Blog «Τρωκτικό» και οι συν αυτώ ιστοσελίδες του Διαδικτύου ,ξεπέρασαν κάθε όριο ποταπότητας και ψεύδους. Με ανάρτηση τους στο Διαδίκτυο ισχυρίζονται πώς η «Zougla.gr» κατόπιν συμφωνίας με την Αστυνομία, «έστησε» σημεία αναμετάδοσης εικόνας ώστε να πληροφορείται η ΕΛΑΣ το τι συμβαίνει στα θερμά σημεία της Αθήνας. Η αρρωστημένη φαντασία τους έφθασε πια στο έσχατο σημείο ανοχής. Γράφουν πώς η εικόνα από τα σημεία μετάδοσης μεταδίδεται χωρίς να βγαίνει στον αέρα, για λογαριασμό του αρχηγείου Αστυνομίας. Επικαλούνται μάλιστα ως πηγή πληροφόρησης και ανύπαρκτη συνδικαλιστική ένωση τεχνικών τηλεόρασης.

Πρόκειται περί οργανωμένη προβοκάτσιας. Είναι αθλιότητα. Είναι ύβρις για κάθε δημοσιογράφο που εργάζεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι πρόκληση που στοχεύει στην δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Είναι πράξη ανεύθυνη πέρα από κάθε επιτρεπτό όριο αντιπαλότητας , ανταγωνισμού και αντιπαράθεσης. Είναι εκδήλωση παθογένειας.

Το Blog «Τρωκτικό» και οι αντίστοιχες παραφυάδες της παραπληροφόρησης, ακροδεξιοί, υπηρέτες άθλιων νταβατζήδων στον τομέα της Πληροφόρησης και μουζαχεντίν παραθρησκευτικών οργανώσεων, λειτουργούν ως οργανωμένο παρακρατικό κύκλωμα. Τους καταγγέλλουμε ως μίσθαρνα όργανα σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η «Zougla .gr» λειτουργεί με δημοσιογράφους, παράγει δημοσιογραφικό έργο και ανταποκρίνεται στην απαίτηση των χρηστών – αναγνωστών της για μία αποκαλυπτική, έγκυρη και αξιόπιστη δημοσιογραφία. Τα παράσιτα του Διαδικτύου που δια την ανωνυμίας λασπολογούν , λοιδορούν και διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες ουδεμία σχέση έχουν ούτε με το επάγγελμα του δημοσιογράφου ούτε με την ενημέρωση. Μοναδικός του σκοπός να συκοφαντούν. Μοναδικό τους όπλο το ψεύδος. Χαρακτηριστικό γνώρισμα τους η αλητεία. Βασικό γνώρισμα τους η παράνοια. Σύμβουλοί τους , ή και ηθικοί αυτουργοί, οι ακροδεξιοί ,τάχα μου πυλώνες του «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», άθλιοι ρασοφόροι που ουδεμία σχέση έχουν με την Εκκλησία την οποία επικαλούνται και τέλος «καθωσπρέπει» επιχειρηματίες που πανικοβάλλονται από την παρουσία ανεξαρτήτων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Καταγγέλλουμε την μεθοδευμένη αυτή επίθεση κατά της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Zougla.gr» και κατά των δημοσιογράφων που εργάζονται σε αυτήν. Διερωτώμεθα ωστόσο μέχρι ποίου σημείου θα φθάσει η αρρωστημένη διάθεση των παρασίτων που επιμολύνουν συστηματικά τον χώρο του Διαδικτύου. Διερωτώμεθα επίσης μέχρι πότε η Πολιτεία και τα εν υπνώσει συνδικαλιστικά δημοσιογραφικά όργανα θα ανέχονται αυτήν την αθλιότητα.

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ VISITS ΚΑΙ PAGEVIEWS...
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΣΤΗΣΊΜΑΤΟΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ
ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA



ΠΡΕΖΑ TV
5-12-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ?ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ!