Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

ΚΑΙ ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ;;;

Επίθεση με ρόπαλο του μπέιζμπολ και σιδερογροθιές δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, παρέα μεταναστών – μεταξύ των οποίων και μία Ελληνίδα- ενώ διασκέδαζαν σε μπαρ του λιμανιού της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Όπως καταγγέλλει το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, η παρέα δέχτηκε την επίθεση από «’ομάδα κρούσης’ που ειδοποιήθηκαν και μπήκαν στο μπαρ για αυτό το σκοπό και μόνο». Οι τρεις μετανάστες-δύο Παλαιστίνιοι και ένας Μαροκινός- βρίσκονται εκτός νοσοκομείου, αφού τους παρασχέθηκαν ο ιπρώτες βοήθειες, έχοντας όμως σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Η μία κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων με πολύ σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και παραμορφώση στο πρόσωπο, ενώ η Ελληνίδα της παρέας δεν βρέθηκε στο στόχαστρο των «αγνώστων». «Εμένα δεν τόλμησαν να με χτυπήσουν», ανέφερε στο Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, η ίδια.

«Είναι φανερό πλέον ότι ο ρατσισμός έχει σηκώσει κεφάλι και απαιτεί το κεφάλι μας επί πίνακι. Είναι φανερό επίσης ότι αυτά που βλέπαμε στην τηλεόραση να συμβαίνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που ο φασισμός και ο ρατσισμός παίρνει τα πάνω του, τώρα τα βλέπουμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας.
Αυτή τη φορά τα «ανθρωποειδή» χτύπησαν με περισσό θράσος και μάλιστα μπροστά σε αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες. Είναι πλέον στο χέρι της Αστυνομίας και των Δικαστικών Αρχών να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτές τις επαναλαμβανόμενες τραγωδίες.
Είναι ευθύνη της πολιτείας να διαλύσει τέτοιες συμμορίες, το συντομότερο δυνατόν, πριν θρηνήσουμε θύματα στα Χανιά, και να απαλλάξει την πόλη και τους κατοίκους της (Έλληνες ή μετανάστες) από τη συμμορία αυτή, και τις άλλες, που στόχος τους είναι τα δικαιώματα και οι ελευθερίες όλων μας», τονίζει στην ανακοίνωση του το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης. «Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», καταλήγουν.

ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2009


tvxs

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους κάνουμε ρε! Όξω από τα Χανιά οι άπλυτοι βρομιάρηδες!
Μας έχουν τρελάνει στην βρώμα και στις κλεψιές! Να πάνε από εκεί που ήρθαν!
ΠΡΕΖΑ , αν σε στεναχωρεί το γεγονός παλιομαλάκα λεχρίτη , έλα εδώ και πάρε τους στο σπίτι σου!
Έξω από το χορό ...πολλά τραγούδια λέει κανείς! Μου κάθεσαι όλη μέρα στην υπόγα σου και γράφεις μαλακίες! Βγες και λίγο έξω να δεις την μπόχα και την βρωμιά παντού!
Σκουπίδια και μετανάστες παντού (δύσκολα τους ξεχωρίζεις)!!!

Ανώνυμος είπε...

blammene, se 10-15 xronia pou to elladistan 8a einai erhmos, o aplhtos pou 8a poulaei cd 8a eisai esy.
re pousth na sou gamhsoun th mana 8elw tote, malaka germanotsolia

prince serengeti είπε...

YΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ&ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Η ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αι σιχτίρ με την κάθε ελλεηνίδα που τη βρίσκει με αλλοδαπούς!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ 7.54 ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΟ.